De Kempenaar – Antwerpen
Info over dit project te verkrijgen op de locatie van Thilda, Heidestatiestraat 41-49 te Kalmthout.

Ijzerlaan 40-46 / Bredastraat 120, 2060 Antwerpen
vanaf € 165.500

De inschrijvingen voor Nieuwbouwzondag zijn afgesloten, indien u nog een afspraak wil maken kan u contact opnemen met de makelaar / projectontwikkelaar van dit project.

Terug

Op de hoek van de IJzerlaan en de Bredastraat, vlakbij de IJzerbrug, zal weldra deze parel prijken. Residentie “De Kempenaar” omvat maar liefst 40 appartementen en een handelsruimte op het gelijkvloers. Het architecturaal ontwerp komt van de hand van Mertens-Architecten uit Stabroek. Het uitgangspunt voor het project is een stijlvolle en hedendaagse architectuur, die focust op kwaliteitsvol wonen met veel aandacht voor licht en lucht. Op verdieping 1 t.e.m. 5 zijn er telkens 7 appartementen ondergebracht met een terras aan de voorzijde en/of achterzijde van het gebouw. Op de 6de en de 7de verdieping bevinden zich 5 appartementen, waarvan 4 duplexappartementen.
De appartementen zijn bereikbaar via 2 verschillende gemeenschappelijke traphallen met lift. Op het gelijkvloers bevinden zich 2 fietsenbergingen, een handelsruimte en een inrit die toegang biedt tot de ondergrondse parkeergarage. De ondergrondse parkeergarage van het gebouw is toegankelijk via de IJzerlaan. De IJzerlaan vormt de verbinding tussen de Noorderlaan en de Groenendaallaan (Merksem) enerzijds en de Slachthuislaan anderzijds. De grote heraanlegwerken voor de IJzerlaan zijn afgerond. De IJzerlaanbrug is afgebroken en is vervangen door een brug voor fietsers en voetgangers. Aan de westkant van het kanaal is de IJzerlaan grondig veranderd. Zo sluit de Slachthuislaan nu beter aan op de Noorderlaan en is er een kanaal in de IJzerlaan dat het Lobroekdok verbindt met het Asiadok. De omgeving van de IJzerlaan wordt door de heraanleg opgewaardeerd. Door het nieuwe wegprofiel krijgt de IJzerlaan de uitstraling van een groene stadsboulevard en het nieuwe IJzerlaankanaal brengt weer water in het straatbeeld.

 

Maak een afspraak voor een bezoek of kom langs (10u-16u) op de locatie van Thilda, Heidestatiestraat 41-49 te Kalmthout, waar alle info over De Kempenaar aanwezig is.

Meer info

Een vraag? Contacteer ...!

Cookie Instellingen