DE RIETGORS TE HASSELT – 13 LUXE APPARTEMENTEN
zondag 25 oktober 2020 van 10u - 17u

Genkersteenweg 243, 3500 Hasselt
Terug

Bezoek tijdens nieuwbouwzondag ons kijkappartement.

 13 LUXE APPARTEMENTEN (REEDS 8 VERKOCHT & 2 in optie)

‘De Rietgors’ te HasseltWonen tussen stad en bos.”

Met de fiets ben je vanuit De Rietgors in minder dan 15 minuutjes in het levendige hart van Hasselt. En in de andere richting sta je al even snel in het bos. Daarmee liggen werk, cultuur en shopping aan je voordeur en vormen het groen en de vijverpracht van Bokrijk je achtertuin. Wat wil je nog meer?

De Rietgors, dat zijn 12 appartementen en een penthouse met een bewoonbare oppervlakte die varieert van 84,49 m2 tot 94,93 m2. Hun doordachte architectuur combineert een praktische indeling met een authentieke uitstraling. Daar bovenop zorgt veel licht in de dagvertrekken voor een aangenaam groot ruimtegevoel. En op de westelijk gerichte terrassen is het genieten tot het laatste streepje avondzon.

Voor jouw maximaal comfort zijn alle appartementen in De Rietgors voorzien van een hoogwaardige akoestische isolatie, onderhoudsvriendelijke afwerkingsmaterialen en de meest duurzame, energiezuinige technieken. Je wagen staat veilig in de ruime parkeerkelder.

De afwerking van jouw appartement gebeurt volledig volgens jouw persoonlijke voorkeuren. 

>> Betaal pas op de dag van verhuis, 
zonder enig voorschot <<

Het project is gelegen aan de Genkersteenweg.

Makelaar Raoul van Limburgs Vastgoed kan je de nodige info over dit project verschaffen.

Ook is onze bouwadviseur Carine aanwezig die je uitleg kan verschaffen over de werkwijze van AVL wanneer jullie zelf een woning willen bouwen via ons.

 

REEDS 8 APPARTEMENTEN VERKOCHT!

 

Een vraag? Contacteer AVL NV!

Cookie Instellingen