De Schrijver
Zondag 25 oktober van 10u - 17u

Leuvensesteenweg 129, 3390 Sint-Joris-Winge
€ 245.000

De inschrijvingen voor Nieuwbouwzondag zijn afgesloten, indien u nog een afspraak wil maken kan u contact opnemen met de makelaar / projectontwikkelaar van dit project.

Terug

Op het terrein van het gewezen Huis Gooris aan de Leuvensesteenweg (129), in het centrum van het levendige Sint-Joris-Winge, bouwt PRESIDIO De Schrijver.

Het hedendaagse gebouw bestaat uit 2 vrijstaande delen, die via een overdekte gaanderij, zonder gemeenschappelijke inkomhal, de appartementen individueel bereikbaar maakt. Met zijn strakke lijnen en sobere architectuur straalt dit gebouw een zekere klasse uit. De licht gesmoorde rood-oranje op maat gemaakte gevelsteen en de rood-bruine zinken gevelbekleding refereren samen met de metalen rastering naar de aloude smidse, die ter plaatse uitgebaat werd. Kortom, dit project draagt alles in zich om een landmark te worden.

Het aanbod bestaat uit 2 luxueuze penthouses, 12 kwaliteitsvolle appartementen en 2 commerciële ruimten, evenals een ondergrondse parkeerkelder. Alle appartementen beschikken in deze kelder over een staanplaats annex berging (in de geafficheerde prijzen begrepen !). De appartementen beschikken over 1, 2 of 3 slaapkamers, over een privatief terras met een aangename oriëntatie en worden op een hoog niveau afgewerkt. Samen met de grote raampartijen zorgt de ruime vrije plafondhoogte, variërend van 2,65m tot 3,25m, voor veel natuurlijk licht en een aangenaam ruimtelijk gevoel.

De oplevering is voorzien voor de 1e helft van 2021.

Maak tijdens een werfbezoek kennis met De Schrijver.

Meer info

Een vraag? Contacteer Presidio!

Cookie Instellingen