De Stokerie
10u - 17u

Veemarkt, 8500 Kortrijk
10u - 17u
Vanaf € 245.000
Zowel op afspraak als vrij te bezoeken (reservatie via bedrijf)
Terug

De Stokerie, dat is comfortabel wonen in het bruisende centrum van Kortrijk, terwijl je je toch heerlijk kunt terugtrekken in je eigen cocon. Dit nieuwbouwproject, bestaande uit woningen én appartementen, ligt in het hartje van de stad aan de Veemarkt en vlakbij Shopping K. Een leuke buurt in opmars!

De Stokerie omvat een aanbod van diverse appartementen, gespreid over meerdere gebouwen, en mooie woningen zowel halfopen als gesloten. Door het ruime aanbod aan verschillende types vind je hier ongetwijfeld de woning die perfect bij je past. Het duurzame karakter met een prachtige publieke binnentuin is een extra troef.

Alle woonoplossingen zijn duurzaam en energievriendelijk. Er wordt ook optimaal gebruik gemaakt van de bestaande gebouwen en mogelijkheden, waardoor extra betonverharding op deze site niet nodig is. Een mooie herontwikkeling binnenin de stad.

[wpv-map-marker map_id=’project’ marker_id=’marker-220592‘ address=’‘ marker_title=’De Stokerie‘ marker_field=’

De Stokerie

‘ marker_icon=”/wp-content/uploads/2023/03/project-orange.png”]

De Stokerie

Veemarkt, 8500 Kortrijk

[/wpv-map-marker] [wpv-map-render map_id=”project” map_height=”500px” marker_icon=”//nieuwbouwzondag.be/wp-content/uploads/2023/03/huis-green.png”][/wpv-map-render]

Een vraag? Contacteer Zabra Real Estate!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte