De Tank
13u - 17u

Smeestersstraat 19, 3400 Landen
13u - 17u
275.000 - 410.000 kosten inclusief
Ons project is volledig vrij te bezoeken
Terug

Dit knappe project “de Tank” wordt gebouwd in het centrum Landen, op de gelijknamige voormalige site aan de Smeestersstraat. Dit wordt een topproject op toplocatie: vlakbij het station, winkels, sportinfrastructuur, scholen en cultuurhuis.

Het project zal bestaan uit 31 appartementen verdeeld over 2 uiterst knappe deelgebouwen met binnentuin en ondergrondse parkeergarage.

Er zal veel variatie in oppervlaktes en indelingen zijn waardoor zowel alleenstaanden als grotere gezinnen hier een stekje kunnen vinden. We voorzien zelfs 3 friends-appartementen van 176 m2. Ook investeerders zullen aan hun trekken komen.

Het wordt een mooi gebouw met veel materiaal-en kleurschakeringen en veel groen rondom. Bovendien wordt aan alles gedacht: grote fietsenstalling, laadpunt voor elektrische wagens, zongerichte terrassen…

Bovendien is energiezuinigheid een belangrijke troef: vloerverwarming op warmtepomp, driedubbele beglazing en zonnepanelen gaan ervoor zorgen dat uw energiefactuur er eentje wordt om jaloers op te zijn!

 

RUWBOUW IS KLAAR EN KAN ONDER BEGELEIDING BEZOCHT WORDEN (mits stevig schoeisel)!

Een vraag? Contacteer Tineke Van Roey Vastgoed!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte