De Tuilerie
11u-16u

Turnhoutsebaan 24-25, 3290 Diest
11u-16u
vanaf € 279.500
Zowel reservatie als vrij bezoek mogelijk
Terug

Welkom in De Tuilerie. Hier woont u in alle rust, nabij het centrum van Diest, tussen de Demer en het station. De Tuilerie is een autoluwe, gasvrije, BEN-woonwijk (E-peil E20) met ruime 2- en 3 slaapkamerappartementen. Snel verhuizen of onmiddellijk rendement? De Tuilerie is weldra volledig opgeleverd!

Het gezellige centrum van Diest bevindt zich op wandelafstand en met de fiets verkent u de schitterende Demervallei. Ideaal voor een ontspannend moment met het hele gezin.

De Tuilerie wordt een bijna energieneutrale woonwijk dankzij het gebruik van groene energiebronnen zoals zonnepanelen en een BEO-veld. Deze techniek zorgt voor verwarming in de winter en verkoeling in de zomer waardoor de gebouwen niet op het gasnet moeten aangesloten worden. Bovendien bezorgt het lage E-peil E-20 u de eerste 5 jaar een mooi fiscaal voordeel en betaalt u geen onroerende voorheffing.

Er is een vlot toegankelijke ondergrondse parking en de gebouwen worden omringd door een gemeenschappelijke tuin en een groene speelzone. Het mooie en tijdloze ontwerp focust op comfort en kwaliteit.

Meer weten over woonproject de Tuilerie? Maak snel een persoonlijke afspraak met onze vastgoedadviseurs en bezoek ons modelappartement.

Een vraag? Contacteer CORES DEVELOPMENT!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte