De Watergang
ZONDAG 25 OKTOBER : 10u - 13u

Kloosteraprilstraat 2, 9960 Assenede
Vanaf € 320.000 (excl. kosten)

De inschrijvingen voor Nieuwbouwzondag zijn afgesloten, indien u nog een afspraak wil maken kan u contact opnemen met de makelaar / projectontwikkelaar van dit project.

Terug

Rustig gelegen, energiezuinig woonproject ‘De Watergang’ vlakbij het centrum van Assenede.

Het project bestaande uit 26 woningen, telkens met 3 slaapkamers en tuin gelegen in de nabijheid van de mooie Meetjeslandse kreken, het uitgebreide fietsnetwerk en aan de grens van Nederland vind je het woonproject ‘De Watergang’.

De woningen worden gebouwd met inachtneming van de omgeving en bieden een ongeremd woongenot binnen een modern en energiezuinig kader. De afwerking kan nog naar eigen smaak gebeuren.

De woningen worden volledig afgewerkt afgeleverd. Alle huizen worden verkocht met opsplitsing grond (registratierechten) en constructie (btw 21%).

Keuze uit gesloten of halfopen bebouwingen met onderstaande uitnodiging:

Gelijkvloers: inkomhal met apart toilet, ruime leefruimte met open keuken voorzien van alle toestellen die zicht geven op de tuin. Verder is er nog een berging. Bij verschillende woningen is er een inpandige garage aanwezig.

Eerste verdieping: de nachthal, een apart toilet, 3 slaapkamers en een volledig ingerichte badkamer.

Tweede verdieping: een nog in te richten zolderruimte die je via de zoldertrap bereikt.

Ligging: Mede door de uitstekende verbinding met de E34 verplaats je je met de wagen snel naar steden zoals Gent (30 min.) of Eeklo (20 min.). Ook een bezoekje aan de kust is binnen bereik: in Knokke ben je na 35 à 40 minuten rijden.

De verbindingen met het openbaar vervoer bestaan uit bussen die je perfect vanaf het centrum kunt bereiken. Kortom, mobiliteit is in Assenede zeker geen probleem.

Meer info

Een vraag? Contacteer ERA Vastgoed Ryckaert!

Cookie Instellingen