Diependael
10u00 - 12u30

't Plein 1, 2800 Mechelen
10u00 - 12u30
vanaf € 568.000 excl. kosten
Op afspraak & reservatie via bedrijf
Terug

Op zoek naar een luxueus appartement op een idyllische locatie aan de Binnendijle? Dan zal u zich snel thuis voelen in een van de prachtige appartementen van project Diependael! Deze residentie combineert water, rust, ruimte en luxe in hartje Mechelen en geeft zowel uit op het Dijlepad als op ’t Plein.

De voormalige dansschool Diependael wordt heden omgevormd tot 11 luxueuze appartementen met 2 tot 3 slaapkamers, dit gesitueerd langs het water waarmee het in dialoog gaat. Allemaal hebben ze een mooie buitenruimte met zicht op het water en de Sint-Romboutstoren, of op het gezellige binnenplein. Wagens en fietsen vinden via de autolift hun onderkomen in de ondergrondse parking waar ook een extra berging komt.

Alle woongelegenheden worden gebouwd met de grootste zorg; En met oog voor kwaliteit en energiezuinigheid. Zo worden alle appartementen bijna-energieneutraal gebouwd, volgens de BEN-30 normen. Zo bent u als eigenaar de eerste 5 jaar voor 50% vrijgesteld van onroerende voorheffing.

Met de Grote Markt, Sint-Romboutstoren, Vismarkt, station en Bruul op wandelafstand, vormt Diependael de ideale uitvalsbasis voor wie wil genieten van rust en luxe in de bruisende binnenstad!

Dankzij een opsplitsing tussen grond- en constructiewaarde, betaalt u registratierechten op het grondaandeel en enkel BTW op de constructiewaarde.

Deze residentie komt in aanmerking voor het verlaagd BTW-tarief van 6% (onder voorwaarden)!

Maak op zondag 22/10 kennis met de 3 laatst beschikbare appartementen van deze prachtige residentie te ‘T Plein 1 – 2800 Mechelen en schrijf u hiervoor via deze link: Diependael

Kan u niet wachten tot 22/10? Plan je afspraak met onze nieuwbouwspecialist dan nu via onze website zelf in en we ontvangen u heden al graag!

Een vraag? Contacteer Malines Group!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte