D’île Malines
10u00 - 12u30

Rode Kruisplein 8, 2800 Mechelen
10u00 - 12u30
prijzen vanaf € 309.000 excl. kosten
Op afspraak & reservatie via bedrijf
Terug

Dit bijzondere residentiële project zal worden ontwikkeld door DCA op de site van een voormalige betoncentrale, Inter-Beton.  D’Île Malines dankt zijn naam aan de unieke ligging op een schiereiland dat wordt gevormd door de armen van de Dijle. De site, die deel uitmaakt van het stadsvernieuwingsproject ‘Keerdoksite’, omvat behalve de twee woonvolumes met een vijftigtal appartementen ook een gloednieuw stadspark.

D’Île Malines wordt een oase van groen voor wie in alle rust toch graag vlakbij de dynamiek van de stad leeft.

Wat nu nog een troosteloze, grijze betoncentrale is, wordt binnenkort omgetoverd tot een eiland van rust en groen. Het project bestaat uit twee woonvolumes met respectievelijk 35 en 15 appartementen. Er is ook een ruimte voor een café of restaurant met buurtverzorgende functie. De appartementen hebben 1, 2 of 3 slaapkamers en er is een ruime ondergrondse parkeergarage.

D’Île Malines maakt deel uit van de herontwikkeling van de Keerdoksite. De ontwikkeling van dit nieuwbouwproject kwam dan ook tot stand na een intense samenwerking met de stad Mechelen. Met dit project bouwen we op een innovatieve manier mee aan de nieuwe stadswijk die hier zal ontstaan.

De residentie bevindt zich op wandelafstand van de binnenstad en is goed te bereiken met de fiets. Bovendien is het gelegen vlakbij de R12 en op een steenworp van de afrit Mechelen-Noord op de E19. De ruimte tussen de gebouwen draagt Global Estate Group over aan de stad Mechelen. De ambitie is om er een eigentijds stadspark te creëren, een groene ontmoetingsruimte met veel ruimte voor experiment en een sterke beleving aan het water.

Maak op zondag 23/04 kennis met deze residentie te Rode Kruisplein 8 – 2800 Mechelen en schrijf u hiervoor via deze link in: Klik hier 

Kan u niet wachten tot 23/04? Plan je afspraak met onze nieuwbouwspecialist dan nu via onze website zelf in en we ontvangen u heden al graag op kantoor !

Een vraag? Contacteer Malines Group!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte