Domein Beverhof
10u - 16u

Beversesteenweg 322-326, 8800 Beveren
10u - 16u
Vanaf € 324.450
Ons project is volledig vrij te bezoeken
Terug

Op een unieke locatie combineert Domein Beverhof knappe architectuur met een heerlijke oriëntatie en grote terrassen om volop te genieten van de omgeving.

GROENE OASE
De losstaande appartementen zijn ingeplant rondom een centrale tuin, een groene oase met mooie grasperken en groene haag-elementen. De groene long is het hart van “Domein Beverhof”, het is een groene omgeving waar je tot rust komt, een praatje slaat met de buren of geniet van de vrije ruimte. De aandacht voor natuur en omgeving uit zich ook in de energiezuinige verwarming en strenge EPB-normen.

ARCHITECTUUR
De gebouwen munten uit door hun hoogstaande architectuur. Stijlvolle, duurzame materialen creëren een tijdloze indruk en een perfecte integratie in het groen. Elk appartement geniet van veel lichtinval, ruime leefruimtes en grote buitenterrassen. Ruime garageboxen en bergingen zijn beschikbaar.

EXCLUSIEF WONEN
Domein Beverhof staat voor exclusief wonen dankzij een bewuste keuze voor hoogstaande architectuur en groene kwalitatieve aanplantingen. Zowel in je eigen appartement of penthouse als in de gemeenschappelijke delen creëren mooi afgewerkte details een welkom en uitnodigend gevoel. De kwalitatieve afwerkingen van de interieurs leiden tot een perfect gevoel van leef-en wooncomfort.
De expertise van een ervaren bouwpromotor en bouwteam staan garant voor de verantwoorde keuze van Uw investering.

UNIEKE LIGGING
Het domein ligt vlakbij het centrum van Beveren en op fietsafstand van het station en de binnenstad van Roeselare. Het combineert zijn unieke ligging in het groen met een uitstekende bereikbaarheid, zowel met de wagen als met de fiets.
De E403-snelweg is vlot en snel bereikbaar via de Beversesteenweg. De afgesloten ondergrondse garages bieden de eigenaars alle ruimte voor hun wagen en fietsen.

VEILIGHEID
“Domein Beverhof” is een privaat domein, waar je profiteert van een absolute privacy en optimale veiligheid. De afgesloten omgeving is enkel toegankelijk via een centrale inrit voor wagens en een afzonderlijke inkom voor voetgangers en fietsers. Videoparlofonie en toegangscontrole ondersteunen dit veiligheidsgevoel.

Verkoop van de laatste fase werd opgestart met een ruim aanbod aan ruime twee-slaapkamer appartementen en penthouse.

(*) Tijdelijke verlaging BTW-tarief onder voorwaarden

[wpv-map-marker map_id=’project’ marker_id=’marker-176322‘ address=’‘ marker_title=’Domein Beverhof‘ marker_field=’

Domein Beverhof

‘ marker_icon=”/wp-content/uploads/2023/03/appartement-red.png”]

Domein Beverhof

Beversesteenweg 322-326, 8800 Beveren

[/wpv-map-marker] [wpv-map-render map_id=”project” map_height=”500px” marker_icon=”//nieuwbouwzondag.be/wp-content/uploads/2023/03/huis-green.png”][/wpv-map-render]

Een vraag? Contacteer Dewaele Vastgoed Roeselare!

Een vraag? Contacteer Immo Consulting Wallays!

Een vraag? Contacteer Dicasa bv!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte