Domein Heydelberg
24 oktober: 10u tot 12u en 14u tot 16u

Heidelbergstraat 22-24, 8210 Loppem
Vanaf € 265.000
Vrij te bezoeken
Terug

‘Domein Heydelberg’, een uitzonderlijk project met nieuwbouwappartementen te koop aan de Heidelbergstraat te Loppem ligt midden in een groene omgeving met een spectaculair en uniek zicht op bossen en weiden. Dit is een absolute toplocatie in de rand van Brugge, in het mooie, groene Loppem. De nieuwbouwappartementen bevinden zich op een uitzonderlijke ligging, op fietsafstand van Brugge. Op het terrein van 25.500m² wordt een uitzonderlijke woonomgeving gecreëerd wordt te Loppem.

Op het domein bevinden zich 2 statige gebouwen die mee de klasse van de site bepalen: het imposante kasteeltje ‘Villa Madonna’ en de ‘directeurswoning’. De beide woningen zijn erfgoed en worden volledig geïntegreerd in het domein.

De appartementen met 1, 2 of of 3 slaapkamers hebben stuk voor stuk spectaculaire en unieke zichten op bossen en weiden. De appartementen zijn doordacht, mooi en ook functioneel. Er is een grote diversiteit aan uitgekiende planindelingen met oppervlaktes gaande tot 164 m2 elk met ruime terrassen die uitnodigen tot het genieten van de rust, de natuur en het uitzonderlijk kader.

Meer info

Een vraag? Contacteer Agence Coucke!

Een vraag? Contacteer Dewaele Vastgoed Brugge!