Domein Heydelberg
25 oktober: 14u - 16u

Heidelbergstraat 24, 8210 Loppem
Vanaf € 255.000

De inschrijvingen voor Nieuwbouwzondag zijn afgesloten, indien u nog een afspraak wil maken kan u contact opnemen met de makelaar / projectontwikkelaar van dit project.

Terug

‘Domein Heydelberg’, een project met nieuwbouwappartementen te koop op het ‘Domein Heydelberg’ te Loppem ligt midden in een groene omgeving met een spectaculair en uniek zicht op bossen en weiden. Dit is een absolute toplocatie in de rand van Brugge, in het mooie, groene Loppem.

De nieuwbouwappartementen, gelegen langs de Heidelbergstraat, bevinden zich op een uitzonderlijke locatie, op een boogscheut van Brugge. Op het terrein van 25.500m² wordt een uitzonderlijke woonomgeving gecreëerd wordt te Loppem.

Dit project valt op door het gebruik van duurzame en energiezuinige technieken. De appartementen zijn bijna-energieneutraal (BEN), een norm die van kracht wordt vanaf 2021. Kiezen voor BEN is toekomstgericht denken. Bovendien genieten eigenaars van een BEN-appartement van een belangrijk fiscaal voordeel.

Op het domein bevinden zich 2 statige gebouwen die mee de klasse van de site bepalen: het imposante kasteeltje ‘Villa Madonna’ en de ‘directeurswoning’. De beide woningen zijn erfgoed en worden volledig geïntegreerd in het domein.

Tussen deze beide woningen wordt een nieuw gebouw gerealiseerd. Dit gebouw, bestaande uit 20 nieuwbouwappartementen, situeert zich iets dieper op het terrein en heeft een U-vormig grondplan waardoor er een aangenaam binnenplein ontstaat.

Er is bewust gekozen om een grote variëteit aan types nieuwbouwappartementen te koop aan te bieden, dit met doordachte grondplannen en ruime terrassen. De appartementen beschikken over 1, 2 of 3 slaapkamers.

Dit unieke vastgoed met nieuwbouwappartementen besteed bijzondere aandacht aan energiezuinige technieken: de volledige verwarming wordt voorzien via geothermie, een uiterst performant en duurzaam systeem dat voorziet in verwarming én koeling, en bovendien resulteert in lagere verbruikskosten dan de traditionele verwarmingssystemen.

Het nieuwbouwproject ‘Domein Heydelberg’ situeert zich in het levendige centrum van Loppem, nabij de E40, winkels, scholen, openbaar vervoer en Brugge op fietsafstand. Bovendien vind je er ook heel wat vrijetijdsbestedingen.

Een ware immo parel!

Volg het project ‘Domein Heydelberg’ op de facebookpagina van het project:
https://www.facebook.com/Domeinheydelberg/

‘Domein Heydelberg’ biedt tal van troeven:

– absolute toplocatie, grenzend aan het agrarisch gebied, nabij belangrijke invalswegen
– moderne, stijlvolle en doordachte architectuur
– kwalitatieve afwerking van de appartementen
– energiezuinige en duurzame technieken

Wil je meer weten over dit fantastische project, contacteer ons dan snel!

Meer info

Een vraag? Contacteer Dewaele Vastgoed Brugge!

Cookie Instellingen