Domein Heydelberg
9u-13u

Heidelbergstraat 22, 8210 Loppem
Vanaf 265.000€
Bezoek op afspraak
Terug

Innovatief eigentijds project op een historische site met unieke vergezichten te midden bossen en weiden, dit op een boogscheut van Brugge en op een absolute topligging te Loppem, met uitstekende verbinding naar E40/A10/E403, het dorp zelf en Brugge centrum. Op het uitgestrekt domein reiken verleden en toekomst elkaar de hand : het kasteel Villa Madonna en het herenhuis Barbier, de dato 1910, worden gerestaureerd. Daarrond worden een aantal vrijstaande appartementsgebouwen opgericht in een hedendaagse en tijdloze architectuur, met bijzondere aandacht voor zicht, licht en ruimte. Er worden materialen gebruikt die een onderhoudsvriendelijk karakter hebben en die qua textuur en kleur een harmonieus geheel vormen met de genoemde historische gebouwen en de omringende natuur.

De geschakelde appartementen zijn divers, met oppervlaktes van 76 m² tot 155 m², elk met ruime terrassen (tot 82m2) die perfect aanleunen bij het unieke landelijke kader.

Voor de energievoorziening wordt in het Domein Heydelberg resoluut gekozen voor duurzaamheid door de toepassing van geothermie. Hierbij wordt de in de bodem aanwezige warmte gebruikt om de appartementen, via vloerverwarming, te verwarmen én passief te koelen. Een feilloze en bewezen techniek die maakt dat het Domein Heydelberg geen CO2 uitstoot.

Gezien deze appartementen voldoen aan de BEN norm (Bijna Energie Neutraal), profiteer je niet alleen van een lagere energiefactuur voor de volgende jaren. Je geniet meteen ook van korting op je lening én op je onroerende voorheffing!

Contacteer ons 7/7 via 050/34 29 78 of olivier@agencecoucke.be

Meer info

Een vraag? Contacteer Agence Coucke!

Cookie Instellingen