Domein Karaat II
11u-16u

Willibrordusstraat 13, 2560 Nijlen
11u-16u
vanaf € 399.000
Zowel op afspraak als vrij te bezoeken (reservatie via bedrijf)
Terug

Spetterende family houses 

Na het succes van Domein Karaat waarbij we twee prachtige residenties Smaragd en Asscher goed voor 19 appartementen en surplus nog eens 10 magnifieke woningen hebben mogen bouwen, gaat dit verhaal nog even verder. Op een paar stappen van het domein kunnen we nog vijf extra woningen aanbieden.

Door het juiste ontwerp op de juiste plaats werden hier vijf wel erg royale woningen gecreëerd. Het gelijkvloers is voorzien als één grote mooie open ruimte, door de koper gemakkelijk te definiëren als leef- of eetruimte. Lange uitgestrekte muren en grote raampartijen, een droom om in te richten. Vanuit de open keuken met aanpalende berging hebben we ook zicht op de ruime tuin. Heerlijk genieten met zicht op het groen in de tuin, de kleine gelukjes noemt men dat!

Het gastentoilet met handenwasser zorgt uiteraard voor het nodige comfort.
Op de eerste verdieping bevinden zich drie zeer mooie slaapkamers, waaronder uiteraard de grote master bedroom uitgestrekt over de volledige achterzijde van de woning. We hoeven u er niet bij te vertellen dat het plaatsen van een dressing hier tot de mogelijkheid behoord. In de badkamer hebben we een bad en een douche ingepland, alsook een dubbel lavabomeubel. Een tweede afzonderlijk toilet vervolledigt de eerste verdieping.

Een vaste trap naar de zolder verdieping geeft deze woning een zéér grote meerwaarde. De zolder is uitgerust met twee velux ramen wat resulteert in een onwijs leuke en lichtrijke plek. Een leuke werkruimte, een fenomenale speelkamer, een forse mancave, … we laten het aan u over, maar maak er niet te veel ruzie over!

Dan hebben we natuurlijk nog de buitenruimtes; elke woning is voorzien van een zeer leuke privatieve tuin en aangelegd terras. Bij elke woning hoort een carport en extra (tuin)berging, alsook nog een staanplaats. Bij drie van de vijf woningen is deze staanplaats voorzien vooraan de woning, op de oprit dus.

Met veel enthousiasme kunnen we u ook nog meegeven dat alle 5 woningen worden afgeleverd met een maximum E-peil E20! Dit wordt verwezenlijkt doordat de woningen uitgerust worden met een warmtepomp, vloerverwarming, ventilatiesysteem type D en zonnepanelen. Dat wordt pochen op de eerst komende bbq!

Een vraag? Contacteer Brabo!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte