Eendracht Wervik
zondag 25 oktober: 11.00 - 17.00 u

Ter hoogte van het verkoopkantoor in de Ooststraat, 8940 Wervik
€ 271.735 (incl kosten + btw)

De inschrijvingen voor Nieuwbouwzondag zijn afgesloten, indien u nog een afspraak wil maken kan u contact opnemen met de makelaar / projectontwikkelaar van dit project.

Terug

Bouw gestart in juni 2020!
Momenteel bouwt Bouwonderneming Catteeu uit Lo-Reninge een prachtige woonzone “Eendracht Wervik” met 48 energiezuinige woningen, waarnaar alle generaties hun
weg zullen kunnen vinden.
Door de centrale ligging en de school, winkels, sportfaciliteiten, openbaar vervoer e.d. vlakbij de woonzone, wordt het er aangenaam en praktisch vertoeven.
Van de 48 entiteiten worden een aantal kangoeroewoningen gebouwd die aangepast zijn aan de noden van rolstoelgebruikers. Op die manier wordt het mogelijk om verschillende generaties binnen eenzelfde familie te huisvesten zonder dat de privacy van ieder gezin in het gedrang komt.
Met een eigen speelbos en veel groen zet Bouwonderneming Catteeu ook in op een kindvriendelijke en veilige omgeving. Zo zullen ook jonge gezinnen er hun nieuwe thuis vinden. Alle woningen worden gebouwd met oog voor detail, voorzien van een kwalitatieve afwerking en met een focus op hedendaags comfort.

Meer info

Een vraag? Contacteer Bouwonderneming Catteeu!

Cookie Instellingen