Eglegem Sunset
10u00 - 12u30

Bergenstraat 41-55, 2811 Hombeek
10u00 - 12u30
vanaf € 611.549 excl. kosten
Op afspraak & reservatie via bedrijf
Terug

Op zoek naar een ruime gezinswoning in een rustige en kindvriendelijke, doch centraal gelegen wijk? Dan bent u bij ons nieuwbouwproject ‘Eglegem Sunset’ in het charmante Hombeek zeker aan het juiste adres!

Eglegem sunset bestaat uit 8 ruime nieuwbouwwoningen, waarvan 6 halfopen bebouwingen en 2 gesloten bebouwingen.

Naast ruimte, licht, rust en luxe staat energie ook centraal in dit project. Zo zullen alle woning voldoen aan de BEN20 norm, dit door o.a. gebruik te maken van warmtepompen, 10 zonnepanelen per woning, ventilatiesysteem type D en optimale isolatie. Zo bent u als eigenaar gedurende 5 jaar voor 100% vrijgesteld van onroerende voorheffing!

De woningen zijn gelegen in een doodlopende straat en bestaan uit een ruime en lichtrijke leefruimte met open keuken en aansluitende bergruimte op het gelijkvloers. De grote raampartijen zorgen voor een mooie lichtinval en directe toegang tot de privatieve achtertuinen. Op het verdiep zijn er 4 slaapkamers, en wordt er een dressing en een mooie badkamer voorzien.

‘Eglegem Sunset’ ligt vlak aan ‘de put van Hombeek’ of ook wel de Eglegemvijver genoemd. Deze waterplas ontstond bij de aanleg van de E19 en is uitgegroeid tot een natuurgebied en belangrijke rustplaats voor vogels. Het is nu de favoriete plek van menig wandelaar en watersporter. Ook de centrale ligging en nabijheid van scholen, winkels, restaurants en uitvalswegen zijn een grote troef. Zo ligt het op een steenworp van het centrum van Mechelen waar u kan genieten van talrijke ontspanningsmogelijkheden met alle uitvalswegen en dagelijkse behoeften in de buurt. Met de fiets sta je op 12 minuten aan het station van Mechelen en op 11 minuten aan de Bruul waar je heerlijk kan winkelen. Op slechts 7 minuten fietsen kan je sporten, wandelen of picknicken in het mooie Vrijbroekpark.

Dankzij een opsplitsing tussen grond- en constructiewaarde, betaalt u registratierechten op het grondaandeel en enkel BTW op de constructiewaarde.

LAATSTE woning beschikbaar!

Oplevering voorzien najaar 2023/voorjaar 2024!!

Maak op zondag 22/10 kennis met deze residentie te Bergenstraat 41-55 – 2811 Hobeek en schrijf u hiervoor via deze link: Eglegem Sunset

Kan u niet wachten tot 22/10? Plan je afspraak met onze nieuwbouwspecialist dan nu via onze website zelf in en we ontvangen u heden al graag!

Een vraag? Contacteer Malines Group!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte