Eglegem Sunset
op afspraak

De Kleetlaan 4, 1831 Machelen
Prijzen vanaf 574.441 EUR
Afspraak via projectontwikkelaar / makelaar
Terug

Stijlvolle nieuwbouwwoningen in aangename omgeving

‘Eglegem Sunset’ is gelegen in Hombeek, een gezellig dorp in de provincie Antwerpen en een deelgemeente van de stad Mechelen. Het bestaat uit 8 ruime nieuwbouwwoningen, 6 halfopen bebouwingen en 2 gesloten bebouwingen – die met veel aandacht voor luxe, kwaliteit en stijl gecreëerd werden.

‘Eglegem Sunset’ ligt vlak aan ‘de put van Hombeek’ of ook wel de Eglegemvijver genoemd. Deze waterplas ontstond bij de aanleg van de E19 en is uitgegroeid tot een natuurgebied en belangrijke rustplaats voor vogels. Het is nu de favoriete plek van menig wandelaar en watersporter. Ook de centrale ligging en nabijheid van scholen, winkels, restaurants en uitvalswegen zijn een grote troef. Zo ligt het op een steenworp van het centrum van Mechelen waar u kan genieten van talrijke ontspanningsmogelijkheden met alle uitvalswegen en dagelijkse behoeften in de buurt. Met de fiets sta je op 12 minuten aan het station van Mechelen en op 11 minuten aan de Bruul waar je heerlijk kan winkelen. Op slechts 7 minuten fietsen kan je sporten, wandelen of picknicken in het mooie Vrijbroekpark.

De 8 nieuwbouwwoningen van Eglegem Sunset zijn BEN-woningen, wat staat voor bijna energieneutraal. Dit houdt in dat de woningen een laag energieverbruik hebben voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. De nieuwbouwwoningen kenmerken zich door hun kwalitatieve materialen, hun hoogwaardige, luxueuze afwerkingsgraad en energiezuinige voorzieningen. Alle woningen worden voorzien van een kwalitatieve keuken en badkamer naar keuze, kamerhoge deuren, verzonken profielen,… wat de woningen een tijdloze en stijlvolle uitstraling geven. Ook wordt elke woning van 10 zonnepanelen voorzien.

De woningen bestaan uit een ruime en lichtrijke leefruimte met open keuken en aansluitende bergruimte op het gelijkvloers. De grote raampartijen zorgen voor een mooie lichtinval en directe toegang tot de privatieve achtertuinen. Op het verdiep zijn er 4 slaapkamers, en wordt er een dressing en een mooie badkamer voorzien.

De tuinen zijn zuidwest georiënteerd, waardoor u optimaal kunt genieten van de privatieve achtertuin. De kavels zullen omsloten worden door een omheining. De woningen beschikken allen over een aangelegde voortuin.

Alle prijzen zijn exclusief BTW, registratierechten en kosten

De ontwerpers maakten voor elke woning een selectie binnen het aangeboden afwerkingsbudget. De koper heeft de mogelijkheid deze keuzes te bespreken en te wijzigen in samenspraak met de ontwerpers. De uiteindelijke keuzes worden steeds gemaakt door de koper.

Op zoek naar een stijlvolle, kwaliteitsvolle en luxueus afgewerkte energiezuinige woning met aangename tuin? Dan is wonen in Eglegem Sunset zeker iets voor u!

Een vraag? Contacteer Kasper & Kent!