Energiepassieve nieuwbouwwoningen
23 april : 9u - 14u30

Wachtebekesteenweg 1, 9180 Moerbeke-Waas
23 april : 9u - 14u30
Vanaf € 520.500 excl. kosten
Zowel op afspraak als vrij te bezoeken (reservatie via Nieuwbouwzondag.be)
Terug

4 halfopen, stijlvolle en energiepassieve nieuwbouwwoningen
Deze 4 nieuwbouwwoningen zijn gelegen op percelen van ca. 550m2 grond met uitzicht over de mooie weilanden. Met een bebouwde grondoppervlakte van 175m2 zijn dit zeer ruime woningen met op het gelijkvloers een inkomhal, apart toilet (rolstoelvriendelijk), een bureau/hobbyruimte of slaapkamer, riante living met open keuken die door grote ramen verbonden is met het wijdse uitzicht en ten slotte nog een grote technische ruimte die kan dienst doen als was/bergplaats. Op de eerste verdieping vinden we 3 ruime slaapkamers, apart toilet en badkamer voorzien van ligbad, douche en dubbele lavabo. Alle slaapkamers zijn voorzien van hun eigen thermostaat. Doorheen de hele woning is vloerverwarming aanwezig, ook boven.
De meest hoogstaande technieken werden gebruikt om een E-peil van 0 en S-peil van 20 te bekomen: isolatie, driedubbele beglazing, vloerverwarming in combinatie met een geothermische warmtepomp, zonnepanelen en uitstekende luchtdichtheid met ventilatiesysteem D. Het lage E-peil zorgt ervoor dat u 5 jaar bent vrijgesteld van onroerende voorheffing.

Door de toekomstgerichte denkwijze en opbouw van deze slimme woning, loopt u voor op uw tijd en zal de waarde van uw woning beter behouden blijven. Het huisautomatiseringssysteem maakt het mogelijk om spaarzamer met energie om te gaan: lichten doven automatisch na een bepaalde tijd, sluimerverbruik kan worden uitgeschakeld, energieverbruik kan worden gemeten,… Niet thuis maar toch iemand aan de voordeur? Uw woning brengt u op de hoogte en staat toe om te praten met uw bezoeker via uw smartphone of om op een veilige manier uw voordeur te openen en weer te sluiten vanop afstand voor bv. pakjesdiensten. Naar bediening toe zijn er verschillende opties: traditionele drukknoppen, een centraal geplaatst touchscreen, via de app op uw smartphone of zelfs via spraakbediening. De keuze is volledig aan u. Ook op vlak van datacom is vooruit gekeken. Zo is er voorzien in cat6a bekabeling wat een hogere bandbreedte oplevert t.o.v. het conventionele cat5e.

Aankopen van deze woning is investeren in je toekomst!
Voor deze prijs zijn de woningen voorzien van alle technieken, chape-en pleisterwerken reeds uitgevoerd en al het bouwvocht onttrokken en zijn ze bijgevolg klaar om volledig naar eigen smaak ingericht te worden. De verdere afwerking van woning 1E en 1F kan ook nog uitgevoerd worden in samenspraak met de bouwheer aan een overeen te komen meerprijs afhankelijk van de gekozen materialen of u voert dit zelf uit of door een door u gekozen aannemer. Hier bent u vrij in. Woning 1G en 1H zijn volledig afgewerkt. De hyperuitgeruste, volledig afgewerkte modelwoning 1H wordt nu ook te koop aangeboden.

Prijs woning 1E: € 550 500 excl. kosten (grondaandeel: €200 000 / constructiewaarde: €350 500)

Prijs woning 1F: € 550 500 excl. kosten (grondaandeel: €200 000 / constructiewaarde: €350 500)

Prijs woning 1G: € 520 500 excl. kosten (volledig afgewerkt – grondaandeel: €200 000 / constructiewaarde: €320 500)

Prijs woning 1H: € 735 000 excl. kosten (volledig afgewerkt + ca 6290m2 weiland – grondaandeel: €300 000 / constructiewaarde: €435 000)

Plan je bezoek

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Reserveren

Een vraag? Contacteer Urbis Vastgoedgroep!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte