Eringhem
11u tot 16u

Akkerbeekstraat 10-16, 8480 Eernegem
291.000 EUR

De inschrijvingen voor Nieuwbouwzondag zijn afgesloten, indien u nog een afspraak wil maken kan u contact opnemen met de makelaar / projectontwikkelaar van dit project.

Terug

Tijdloze strakke woningen in een landelijk kader, hartje Eernegem centrum
Op zoek naar een tijdloze nieuwbouwwoning omgeven door het groen en toch vlakbij de dorpskern van het pittoreske Eernegem?

Deze nieuwe kleinschalige verkaveling van zes onovertroffen luxe woningen combineert tijdloze architectuur en wooncomfort met een landelijk karakter in een groene omgeving. Een oase van rust met het centrum van Eernegem om de hoek.

Deze energiezuinige halfopen woningen worden doordacht ingeplant in een verkeersluwe omgeving met voldoende parkeerruimte op eigen perceel en zonder compromis gekoppeld aan de nabijheid van invalswegen, openbaar vervoer, winkels, scholen, kinderopvang, kortom de perfecte uitvalsbasis voor uw gezin.

Elke woning geniet van een ruime inkom met een apart gastentoilet, ruime woonkamer met schuifraam die uitgeeft op de tuin, een open, volledig ingerichte keuken met eiland voorzien van alle toestellen en aansluitend een koele berging.
Op het verdiep vinden we 3 mooie ruime slaapkamers, een apart toilet en prachtige badkamer.

De ruime woningen op mooie grote percelen worden op maat afgewerkt op basis van een lastenboek van topkwaliteit en volgens de nieuwste normen die bijdragen aan uw woon- rust- en leefcomfort.

Meer info

Een vraag? Contacteer Van Huele Gebroeders nv!

Cookie Instellingen