Exclusieve Fabrieksloften te Sint-Niklaas
25 oktober : 14u-18u

Kokkelbeekplein 2, 9100 Sint-Niklaas
Vanaf € 410.000

De inschrijvingen voor Nieuwbouwzondag zijn afgesloten, indien u nog een afspraak wil maken kan u contact opnemen met de makelaar / projectontwikkelaar van dit project.

Terug

Exclusieve fabrieksloften met origineel tandzaagdak

Residentie ‘Koning Nobel’ is een uniek project waarbij nieuwbouw wordt gecombineerd met renovatie van bestaande gebouwen om zo de bestaande ruimte zo goed mogelijk te benutten. Dit project bestaat uit 45 wooneenheden, zowel appartementen als lofts, op wandelafstand van het Romain de Vidtspark, de Grote Markt en de nodige voorzieningen. Via de Parklaan en de N70 kan men zeer vlot de E17 bereiken. Een rustgevende groeninvulling van de zones tussen de 4 gebouwen – rekening houdende met de verplichte brandvoorzieningen – maken wonen én investeren een absolute TOPPER!

Deze loft bevindt zich in een gerenoveerd fabrieksgebouw en is volledig voorzien van een nieuw dak, isolatie (E55) en modern comfort (vloerverwarming, zonwerende beglazing en zonneterras). In dit woonconcept vinden we een ruime woonkamer terug waarbij licht wordt binnengetrokken via een dakraam. Aansluitend is er een open keuken (voorzien van kookvuur, oven, vaatwasser, en ijskast). De badkamer is voorzien van een dubbel badkamermeubel, toilet en inloopdouche. De loft beschikt over 2 ruime slaapkamers. Tot slot beschikt dit pand over een private inkomhal, garage met automatische poort en bergruimte/wasplaats op het gelijkvloers.

Reserveer voor Nieuwbouwzondag bij JO : 0475/28 18 47

Bezoek nu koningnobel.com voor meer informatie. Reeds meer dan 50% verkocht!

Meer info

Een vraag? Contacteer Woonbureau!

Cookie Instellingen