Filteint
25 oktober: 10u - 12u

Wegvoeringsstraat 60, 9100 Sint-Niklaas
Vanaf € 199.000

De inschrijvingen voor Nieuwbouwzondag zijn afgesloten, indien u nog een afspraak wil maken kan u contact opnemen met de makelaar / projectontwikkelaar van dit project.

Terug

Site Filteint is een prachtig woonproject met een mix van parkappartementen (1/2/3 slpk) en stadswoningen rondom een groen binnengebied. De groenzone omvat een park met fiets- en wandelroutes, een waterpartij en een grasveld. Reeds 2 residenties van dit parkproject zijn bewoond. De 3de residenties en enkele nieuwbouwwoningen zijn nu in verkoop.
Residentie KEMP bestaat uit 21 nieuwbouwappartementen met zonneterras en/of tuin met zicht op het omringende groen. Parkeren doet u gemakkelijk in de ondergrondse parking. De appartementen zijn duurzaam gebouwd. De werken zijn volop bezig & de oplevering staat gepland voor zomer 2021.In deze fase zitten enkel zeer interessante appartementen die een mooi rendement opleveren ter investering. Dit is prijs/kwaliteit niet enkel top voor eigen bewoning maar ook als investering bekomt u naast een mooi rendement op korte termijn ook een zekere meerwaarde op lange termijn. Schrikken de verhuurzorgen u af? Dan biedt Urbis rentmeester voor u de oplossing. De rentmeester ontzorgt u op zowel financieel, technisch als administratief vlak.

Meer info

Een vraag? Contacteer Urbis Vastgoedgroep – Sint-Niklaas!

Cookie Instellingen