Ghentsche Baen
23 oktober: van 10u tot 12u

Gentse Baan 38, 9100 Sint-Niklaas
23 oktober: van 10u tot 12u
Vanaf € 296.900 exclusief BTW en kosten
Zowel reservatie als vrij bezoek mogelijk
Terug

Ghentsche Baen is een stijlvolle nieuwbouwresidentie bestaande uit tien zonnige appartementen die genieten van een moderne architectuur, een knappe groene gevel, daktuin en energiezuinige technieken. Dit op een zichtlocatie die vlot bereikbaar is!

Enkele troeven van dit appartement zijn alvast:
– Hoekappartement met mooie lichtinval
– ruim terras
– 2 volwaardige slaapkamers
– hoogwaardige afwerkingsgraad – NOG ZELF TE KIEZEN

Ghentsche Baen is een stijlvolle nieuwbouwresidentie bestaande uit tien zonnige appartementen die genieten van een moderne architectuur, een knappe groene gevel, daktuin en energiezuinige technieken. Dit op een zichtlocatie die vlot bereikbaar is! Er zijn nog 4 fijne appartementen beschikbaar!

De vier beschikbare appartementen zijn tussen de 103 en 117 m² groot, hebben elk 2 slaapkamers en een leuk terras (opp. tussen 9 en 34 m²).

Het gebouw zal zeer mooi afgewerkt worden zodat het geheel een stijvolle uitstraling zal hebben, dankzij het gevelgroen zal dit gebouw zich onderscheiden van de omgeving als écht vernieuwend.
De koper kan aan de hand van mooie afwerkingsbudgetten het interieur kiezen naar eigen smaak.
Dankzij de standaard vloerverwarming/koeling, zonnepanelen en het ventilatiesysteem haalt dit appartement ook de Bijna-Energie-Neutrale norm.

Indien u aan de voorwaarden voldoet kan u bovendien aankopen aan 6% BTW ipv 21 % btw, een besparing van maar liefst € 36.000.
Bovendien is de prijs vast, geen indexatie mogelijk. U hoeft niet voor te financiëren, het appartement wordt bij akte opgeleverd.

Plan je bezoek

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Reserveren

Een vraag? Contacteer Axel Lenaerts Makelaars!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte