Gloria
25 oktober: 10u - 12u en van 14u - 17u

Lange Meersstraat, 8900 Ieper
€ 200.000

De inschrijvingen voor Nieuwbouwzondag zijn afgesloten, indien u nog een afspraak wil maken kan u contact opnemen met de makelaar / projectontwikkelaar van dit project.

Terug

De historische site ‘De Meersen en De Looie’ wordt omgebouwd naar een gloednieuwe site met woonentiteiten, Gloria genaamd. Het project bestaat uit verschillende fases. Er worden appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers, grote leefterrassen en/of tuintjes aangeboden. Daarnaast zullen er ook woningen met 4 slaapkamers en een tuintje te koop aangeboden worden. De afwerking is kwalitatief en duurzaam.

De site zal toegankelijk zijn voor elke weggebruiker. Elke straat rond de site heeft een aparte toegang tot het binnengebied. Daarnaast is er ook een ondergrondse parking voor 130 wagens en een fietsenstalling met handige fietsenlift.

De site is gelegen pal in het centrum maar garandeert toch een rustige ligging door een aantal belangrijke open ruimtes. De open ruimtes geven de site vorm en worden op diverse manieren ingevuld: met een verharde ondergrond, een waterpartij of als tuin omrand met hagen of bomen.
Het ontwerp van de site bestaat uit drie kleine torens die uitsteken boven drie bouwlagen met woningen en appartementen.
De architectuur (architectenbureaus Robbrecht en Daem en URA Architects) van de appartementen is sober modern en ontleent typische elementen uit de omgeving, zoals bakstenen, houten ramen en balustrades. De architectuur straalt vooral rust uit.

Gloria wordt een nieuw rustpunt in de stad met uitzichten op groen en op de prachtige omgeving. Een oase van rust waar je geniet van alle voordelen van wonen in de stad.

Meer info

Een vraag? Contacteer Dewaele Vastgoed Ieper!

Cookie Instellingen