Green C – The cube
13u-17u

Rose d'Yvrypark 6, 8400 oostende
13u-17u
vanaf € 265.000
Op afspraak & reservatie via bedrijf
Terug

Residentie Green C, The Cube

Green C, dat is groen en ruimte in het hart van dé badstad Oostende. Het is een nieuwe betaalbare woonbuurt die jong en oud, grote en kleine gezinnen, tweedeverblijvers en vaste bewoners verbindt. Green C is groen. En dat mag je gerust letterlijk nemen. Meer dan 60% of 10.000m² van het woonproject bestaat uit open ruimte en veel natuur, zitplekjes onder de bomen en zelfs een urban farm. Bovendien sta je op enkele minuten wandelen aan de zee, maar ook aan de bibliotheek, het zwembad, de winkels en de haven. Hier ligt Oostende aan je voeten en is het elke dag vakantie.

Residentie The Cube bestaat uit 27 woonunits verspreid over 7 bouwlagen. Er is een ruime keuze aan tweeslaapkamerappartementen en alle woonappartementen beschikken over een eigen terras. De terracottakleurige gevelsteen en het sterk staaltje architectuur zorgen ervoor dat The Cube hét herkenningspunt binnen Green C vormt. De oplevering van deze nieuwbouwresidentie is voorzien in december 2023. The Cube maakt deel uit van de tweede bouwfase van Green C.

Het overkoepelende project Green C bestaat uit vier bouwfases die in totaal 185 betaalbare appartementen en stapelwoningen realiseren. Al deze woningen komen op een groen en autovrij woonerf.
Green C, met de C van city. En van color, community, character, creativity, care en coast. Allemaal vervat in dit unieke woonproject!

Ben je op zoek naar een nieuwbouwappartement aan zee voor vaste bewoning, tweedeverblijf of als investering én wens je te kopen tegen een gegarandeerde vaste prijs? Heb je jouw hart verloren aan het groene karakter van Green C en ben je nieuwsgierig naar meer? Kom en ontdek tijdens NIEUWBOUWZONDAG op 22 oktober van 13u tot 17u deze unieke residentie. Reserveer vandaag nog jouw tijdslot op 059 80 91 91 – bezoek enkel op afspraak. Naast een warm onthaal geven we je uiteraard vrijblijvend uitleg over dit nieuwbouwproject. Tot dan!

Een vraag? Contacteer VASTGOEDGROEP DEGROOTE!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte