Green C , The Garden
13u-17u

Nieuwpoortsesteenweg 57, 8400 Oostende
13u-17u
vanaf €260.000
Op afspraak & reservatie via bedrijf
Terug

Green C – The Garden, dat is groen en autovrij wonen in hartje Oostende
Green C is een oase in de stad. Green C is groen. En dat mag je gerust letterlijk nemen. Meer dan 60% of 10.000m² van dit woonproject bestaat uit open ruimte en veel natuur, zitplekjes onder de bomen en zelfs een urban farm.
Residentie The Garden bestaat uit 6 bouwlagen waarover 49 appartementen verspreid zijn, elk met een eigen terras. Daarnaast heeft The Garden een private binnentuin van maar liefst 2.000m² met grote waterpartij en bomen. Deze residentie werd net opgeleverd, de laatste instapklare appartementen zijn voor de snelle beslissers!
Green C, met de C van city. En van color, community, character, creativity, care en coast. Allemaal vervat in dit unieke woonproject!

Ben je op zoek naar een instapklaar nieuwbouwappartement aan zee voor vaste bewoning of als investering én wens je te kopen tegen een vaste prijs? Kom en ontdek tijdens NIEUWBOUWZONDAG op 23 april van 13u tot 17u deze unieke residentie. Reserveer vandaag nog jouw tijdslot op 059 80 91 91 – bezoek enkel op afspraak. Naast een warm onthaal geven we je uiteraard vrijblijvend uitleg over dit nieuwbouwproject. Tot dan!

Een vraag? Contacteer VASTGOEDGROEP DEGROOTE!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte