Green C – The Villa’s
13-17u

Rose d'Yvrypark 39-93, 8400 oostende
13-17u
vanaf € 300.000
Op afspraak & reservatie via bedrijf
Terug

Green C, dat is groen en ruimte in het hart van dé badstad Oostende. Het is een nieuwe betaalbare woonbuurt die jong en oud, grote en kleine gezinnen, tweedeverblijvers en vaste bewoners verbindt. Green C is groen. En dat mag je gerust letterlijk nemen. Meer dan 60% of 10.000m² van het woonproject bestaat uit open ruimte en veel natuur, zitplekjes onder de bomen en zelfs een urban farm. Bovendien sta je op enkele minuten wandelen aan de zee, maar ook aan de bibliotheek, het zwembad, de winkels en de haven. Hier ligt Oostende aan je voeten en is het elke dag vakantie.

The Villa’s bestaan uit 28 stapelwoningen en maakt deel uit van de eerste bouwfase van Green C. De gelijkvloerse woningen van The Villa’s hebben steeds twee slaapkamers. Een private tuin sluit aan op de leefruimte. De duplex erboven bestaat uit 3 slaapkamers met een eigen terras.

Het overkoepelende project Green C bestaat uit vier bouwfases die in totaal 185 betaalbare appartementen en stapelwoningen realiseren. Al deze woningen komen op een groen en autovrij woonerf.
Green C, met de C van city. En van color, community, character, creativity, care en coast. Allemaal vervat in dit unieke woonproject!

Ben je op zoek naar een instapklaar nieuwbouwappartement aan zee voor vaste bewoning, tweedeverblijf of als investering én wens je te kopen tegen een gegarandeerde vaste prijs? Heb je jouw hart verloren aan het groene karakter van Green C en ben je nieuwsgierig naar meer? Kom en ontdek tijdens NIEUWBOUWZONDAG op 22 oktober van 13u tot 17u deze unieke residentie. Reserveer vandaag nog jouw tijdslot op 059 80 91 91 – bezoek enkel op afspraak. Naast een warm onthaal geven we je uiteraard vrijblijvend uitleg over dit nieuwbouwproject. Tot dan!

Een vraag? Contacteer VASTGOEDGROEP DEGROOTE!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte