Green Front
25 oktober: 14u - 16u

Vaartdijkstraat 20, 8200 Sint-Michiels
Vanaf € 270.000

De inschrijvingen voor Nieuwbouwzondag zijn afgesloten, indien u nog een afspraak wil maken kan u contact opnemen met de makelaar / projectontwikkelaar van dit project.

Terug

Heerlijk wonen met zicht op het groene Lappersfortbos en water, dichtbij het mooie Brugge, dat is ‘Green Front’!

Nieuwbouwproject ‘Green Front’ omvat 56 nieuwbouwappartementen te koop. Het wordt opgetrokken aan de Vaartdijkstraat in Brugge en ligt naast het kanaal Brugge – Gent. ‘Green Front’ grenst eveneens direct aan het Lappersfortbos. Zicht op het groen of op het water, de keuze is aan jou!

Het project wordt opgebouwd uit 3 volumes die met elkaar in verbinding staan door de onderste 2 verdiepingen en de kelder, geïntegreerd in een groene, open omgeving. De appartementen bestaan uit 1, 2 of 3 slaapkamers en zijn voorzien van ruime terrassen. Alle appartementen zijn zuid gericht en hebben oppervlaktes tussen 66 en 127 m². De appartementen kijken allen uit op de prachtige centrale binnentuin.

De appartementen worden uitgerust met een individuele warmtepomp die instaat voor de productie van verwarmingswater en sanitair water. De appartementen worden verwarmd met vloerverwarming. De appartementen worden zeer kwalitatief afgewerkt.

Verder voorziet het project ook in 52 ruime garageboxen in de ondergrondse parkeergarage, 35 parkings op het gelijkvloers en parkeermogelijkheid voor bezoekers.

‘Green Front’ ligt dicht bij het centrum van het mooie Brugge en staat in zeer vlotte verbinding met invalswegen als de E40 en E403. Door de aantrekkelijke prijzen zijn de appartementen bovendien uitermate geschikt als een investering, met een mooi huurrendement.

Indeling van een appartement te koop:

– inkomhal met gastentoilet
– leefruimte met open keuken
– ruim terras
– 1, 2 of 3 slaapkamers
– badkamer
– berging

Troeven van het project:

– unieke, tijdloze architectuur
– omringd door groen
– zicht op water
– centraal en toch rustig gelegen
– zeer vlot bereikbaar

Bereikbaarheid:

– 1,3 km van winkels
– 1,6 km van centrum Brugge
– 2,7 km van invalswegen

Algemeen:
Verkoop onder registratie en btw-stelsel
Sted. inl.: in aanvraag
EPB: in opmaak

Maak nu vrijblijvend een afspraak voor bijkomende inlichtingen en een bezoek aan residentie ‘Green Front’. Toch nog niet helemaal wat je zoekt? Neem dan gerust contact met ons op zodat we kunnen kijken hoe we je kunnen verder helpen met je zoektocht naar immo.

Meer info

Een vraag? Contacteer Dewaele Vastgoed Brugge!

Cookie Instellingen