Halfopen bebouwingen in Hoog Beerzel – start verkoop fase 2
9u tot 18u

Berglaan 2, 2580 Beerzel
9u tot 18u
vanaf 470.000 euro
Op afspraak & reservatie via Nieuwbouwzondag.be
Terug

Ruimte, luxe en comfort in Hoog Beerzel
In de nieuwe woonbuurt Hoog-Beerzel ontwikkelt 2B2C Projects een nieuwe fase van 10 ruime nieuwbouwwoningen met sprekende architectuur. Deze halfopen bebouwingen worden gebouwd op grote percelen en beschikken over 3 of 4 slaapkamers, een zeer ruime badkamer en een eventuele bureau ruimte. Alle woningen zijn uitgerust met een inpandige garage of een carport. De moderne gevels zijn afgewerkt met hoogwaardige materialen en combineren ingetogen baksteentinten en zwartkleurig aluminium schrijnwerk voor een moderne, architecturale look.

Uitstekend voorzien, maar ook energiezuinig
De moderne en unieke huizen bieden niet alleen veel licht en leefruimte maar ook hoogstaand wooncomfort: je kan genieten van een riant keuken- en sanitair budget, ruime keuze in vloeren en vloerverwarming in elke ruimte. Doordat de energielevering wordt voorzien door een lucht/warmtepomp is dit niet enkel duurzaam maar zorgt dit ook voor de mogelijkheid om passief te koelen op warme zomerdagen. Dit wordt verder aangevuld met zonnepanelen en een slim ventilatiesysteem (type D). De kwaliteitswoningen zijn riant en residentieel, maar hun impact op milieu (en portefeuille) is eerder gering: het groene E-peil van E10 staat garant voor een duurzame toekomst.

Centraal gelegen in exclusieve groene woonbuurt
De woningen in Hoog-Beerzel bieden niet alleen buitengewoon veel ruimte, privacy en comfort, maar zijn ook gelegen op een fantastische locatie: het exclusieve woonproject bevindt zich immers in de residentiële nieuwe woonbuurt van Hoog Beerzel, één van de meest gegeerde buurten van Putte. Met de bosrijke omgeving, het stadcentrum van Heist-op-den-Berg en de goede verbinding naar de E19 (Bxl-Antwerpen) binnen handbereik, krijgen bewoners het beste van vele werelden: natuur, cultuur en recreatie liggen voor het grijpen. Alle voorzieningen (scholen, winkels, horeca) zijn vlot bereikbaar, en je kan rekenen op een ruime keuze aan mobiliteit. Neem je de wagen of trein, dan sta je op een halfuurtje in Antwerpen of Brussel. Voor wie droomt van het goede leven in het groen, is dit de ideale buurt om te wonen, werken, en ontspannen.

De prijs is de prijs
Veel aannemers werken met dagprijzen, projectontwikkelaars moeten daardoor vaak ingrijpen bij bestaande prijsafspraken. Bij 2B2C Projects daarentegen hebben we een unieke prijsgarantie: de prijs bij ondertekening van het compromis verandert niet meer. De prijs is de prijs! Dat zorgt voor iets onbetaalbaars: gemoedsrust.

Heb jij interesse voor deze unieke woningen maak dan zeker een afspraak op 0471/23 24 25. De verkoop van deze tweede fase start op 22 april 2023. We heten je alvast welkom in Hoog Beerzel!

Plan je bezoek

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Reserveren

Een vraag? Contacteer 2B2C Projects!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte