Hasselt Quartier Bleu
24 oktober: 11u tot 17u

Broekermolenplein 2, 3500 Hasselt
Terug

Quartier Bleu, dat is de ultieme combinatie van genieten van het kabbelende water aan de voordeur en de bruisende actie van de levendige stad op wandelafstand.
Dit uitzonderlijke woonproject aan de Blauwe Boulevard vlijt zich neer tussen de Hasseltse binnenring en het sfeervolle water van de Kanaalkom. Het is de ‘poort’ naar Hasselt, voorzien van stijlvolle winkels, goede restaurants, hippe bars en trendy hotspots.

Woonbuurt Quartier Bleu biedt een ruime keuze aan stadswoningen, studio’s, appartementen en penthouses. Hier wonen? Dat is een vakantiegevoel dat nooit wegebt…

Op 24 oktober start in Quartier Bleu de verkoop van de allerlaatste residentie aan het water: Het Pontoon, de parel aan het water. Tijdens nieuwbouwzondag kun je daarom een werfbezoek brengen aan deze residentie. Zo krijg je alvast een beeld van de prachtige zichten die je hier geniet. In deze elegante residentie versterken plafondhoge raampartijen het ruimtelijk gevoel en de luxueuze afwerking. Een knap zicht over de bruisende – of moeten we zeggen parelende?- buurt maken het plaatje helemaal compleet.

Om je ook een beeld te geven van de kwalitatieve en duurzame materialen die gebruikt worden om jouw appartement af te werken bezoek je tijdens de kijkdag ook het kijkappartement in Riverside.

Inschrijven kan via de module op de website van Quartier Bleu zelf. Snel zijn is de boodschap, want de plaatsen zijn beperkt!

Meer info

Een vraag? Contacteer Quartier Bleu!