Hedendaagse gezinswoning nabij Het Leen
10u-17u

Katoenstraat 15, 9900 Eeklo
10u-17u
€ 443.300 excl. kosten
Op afspraak & reservatie via Nieuwbouwzondag.be
Terug

Nog slechts 1 huis beschikbaar!!!
In een rustige, groene en kindvriendelijke woonomgeving nabij het centrum van Eeklo bouwt HDP-Construct 4 moderne halfopen eengezinswoningen. De combinatie van de rustgevende omgeving, de zeer goede bereikbaarheid, de frisse, hedendaagse architectuur en de kwalitatieve afwerking zullen een optimaal wooncomfort garanderen.
Deze kwalitatief hoogstaande woning richt zich op een breed publiek. De woning heeft drie slaapkamers, 2 badkamers en een riante leefruimte met groot schuifraam naar de privatieve tuin. Op de zolder is er een mogelijkheid tot het inrichten van 2 extra slaapkamers met doucheruimte, hobby- , bureau- of speelruimte.
Met het oog op de toekomst heeft deze ‘energievriendelijke woning’ een maximum E-peil van 35. Deze duurzame manier van bouwen verzoent woonkwaliteit met een laag energieverbruik. Aan de hand van energievriendelijke oplossingen op gebied van materiaalkeuzes en uitvoeringswijzen, wordt er zorg besteed aan zowel het wooncomfort als aan de veiligheid, de rust en de privacy van de bewoners.

De woning is makkelijk bereikbaar nabij het op- en afrittencomplex van de E34 en de N9 te Eeklo, waardoor er een vlotte verbinding mogelijk is naar Antwerpen en Gent. Op wandelafstand bevinden zich o.a. een school, winkelcentrum, openbaar vervoer (trein- en bushalte), fiets- en wandelroutes en natuurdomein “Het Leen”.

Plan je bezoek

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Reserveren

Een vraag? Contacteer HDP Construct!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte