Het All-Bouwhuis

, 8800 Roeselare

De inschrijvingen voor Nieuwbouwzondag zijn afgesloten, indien u nog een afspraak wil maken kan u contact opnemen met de makelaar / projectontwikkelaar van dit project.

Terug

Stap de vernieuwde kantoren van totaalaannemer All-Bouw binnen en ontdek alles wat u wil, en misschien wel moet weten over bouwen en vernieuwbouwen.

“We hadden een kijkwoning kunnen ontwerpen, maar deden het niet. We wilden immers een ruimte die écht was, waar nieuwbouw, functionaliteit en sfeer hand in hand gaan. Wij zijn dan ook enorm trots om u te kunnen rondleiden in ons nieuwe belevingskantoor, waar alle zintuigen worden geprikkeld.
Zien, kijken, voelen en uittesten: daar gaat het om. Wat wij tonen maakt deel uit van ons leven en wordt dagelijks gebruikt. We kunnen dus écht wel van ervaring spreken als we u adviseren bij het maken van bepaalde keuzes voor uw project. Kom langs, dan kijken we wat ons gebouw voor u in petto heeft!”

INSCHRIJVING VERPLICHT!!
Wij houden het veilig en kiezen ervoor om drukte in onze woningen te vermijden. Bedankt om op voorhand uw bezoek te reserveren. Dit kan door hieronder te klikken op ‘meer info’ en te reserveren voor de woning en het tijdstip van uw voorkeur.

Meer info

Een vraag? Contacteer All-Bouw!

Cookie Instellingen