Het Gulde
14u tot 17u

Molenstraat, 2381 Weelde (Ravels)
14u tot 17u
Afspraak via bouwbedrijf
Terug

De Nieuwe Verkaveling in Weelde

In het pittoreske Kempense dorp Weelde verschijnt de komende jaren een nieuw woonproject, gelegen tussen de Sint-Michielskerk, het gemeentehuis en de omliggende weilanden. Deze toplocatie zorgt ervoor dat je vlakbij alle voorzieningen bent en toch kunt genieten van de uitgestrektheid van het platteland. Is dat iets voor jou?

Hier woon je in het hart van een historisch dorp en geniet je van heel veel groen, ruimte en ontspanningsmogelijkheden om je heen. In Weelde vind je heel veel voorzieningen op wandelafstand en dankzij de nabijheid van steden als Turnhout en Tilburg heb je echt alles wat je nodig hebt.

Ben je opgegroeid in de streek en zoek je een woning voor je gezin? Of ben je op zoek naar het comfort van een appartement met alle voorzieningen in de buurt? Of misschien ben je wel op zoek naar een investering?

Bekijk hier wat de veelbelovende plannen zijn voor deze verkaveling van 6,4 hectare op een steenworp van de Nederlandse grens.Ontdek welke types appartementen er nu reeds beschikbaar zijn en op welke kwaliteitsvolle manier ze worden ingericht.

Open-deur-zondag 24 april 2022 van 12 tot 17 uur.

Zowel reservaties als vrij bezoek mogelijk.

Verzeker u van de onverdeelde aandacht van onze makelaar door hier een afspraak te maken.

Werfadres: Molenstraat, 2381 Weelde (Ravels).

Een vraag? Contacteer Vastgoed Walther Van Hoof!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte