HET KASTEEL Wolvertem
Zondag 25 oktober 2020: 14u - 16u

Stationsstraat 27-29, 1861 Wolvertem
Richtprijs: € 199.500 à € 345.900

De inschrijvingen voor Nieuwbouwzondag zijn afgesloten, indien u nog een afspraak wil maken kan u contact opnemen met de makelaar / projectontwikkelaar van dit project.

Terug

In residentie HET KASTEEL komen er 18 leuke appartementen. Twee ervan (units 0.1 en 0.2) kunnen eventueel ook als commercieel handelsgelijkvloers in casco uitvoering gekocht worden.
De architectuur is hedendaags en duurzaam. Er is ook ruimte voorzien voor een fraaie tuin met fietsenstalling en een ondergrondse parkeergarage met 28 plaatsen en 18 privébergingen. Residentie HET KASTEEL is ideaal voor jong en oud. Ook voor investeerders is deze nieuwe residentie aantrekkelijk naar rendement, mede door de energiezuinigheid met daaraan gekoppeld lagere energiefacturen. BEN (Bijna-Energie-Neutraal) gebouwen zijn aantrekkelijk op de verhuurmarkt, bieden naar herverkoop een betere meerwaarde en geven u bovendien een vrijstelling van onroerende voorheffing van 50% gedurende 5 jaar.
Het project bestaat uit één bouwvolume, hedendaags en tijdloos qua architectuur. Alle appartementen hebben tuin of terras, volledig op het zuiden gericht. Er is een mooie mix van kleinere en grotere appartementen, elk met een eigen karakter, veel lichtinval en een privatieve buitenruimte. De gevels hebben een tijdloze, sobere en minimalistische uitstraling met weloverwogen raamopeningen voor optimale licht-en ruimtebeleving. De gevels met baksteen in combinatie met enkele houtaccenten geven het gebouw alvast een warme uitstraling.

Op nieuwbouwzondag kan u voor dit project terecht OP DE WERF voor meer info en een persoonlijk gesprek.

IN KADER VAN ONZE COVID-19 VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN IS VOORAF INSCHRIJVEN OF RESERVEREN VIA kurt@cbi-immo.be STERK AANBEVOLEN.

Voor alle projecten waarvoor u bij ons op Nieuwbouwzondag terecht kan, surf naar https://www.cbi-immo.be/nbz

Meer info

Een vraag? Contacteer CBI IMMO Strombeek!

Cookie Instellingen