Hof Ter Beuken
10u00 - 12u30

Brusselsesteenweg 552, 2800 Mechelen
10u00 - 12u30
vanaf € 674.500 excl. kosten
Op afspraak & reservatie via bedrijf
Terug

Zoek je een rustige en groene thuis? En met het bruisende stadsleven toch dichtbij? Maak dan snel kennis met Hof ter Beuken. Je vindt er de perfecte combinatie van rust, groen en ruimte, op een boogscheut van de Mechelse binnenstad.

Hof ter Beuken bevindt zich in het binnengebied tussen de Zemstbaan en de Brusselsesteenweg. Daar verrijzen heden 4 woningen en 2 kleinschalige appartementsgebouwen met in totaal 24 appartementen.

Elk appartement beschikt over 1, 2 of zelfs 3 slaapkamers en een ruime zuid of zuidwest gerichte buitenruimte. Het is er heerlijk vertoeven dankzij het panoramische uitzicht op de parktuin. De appartementen komen ook in aanmerking voor het tijdelijk verlaagd btw-tarief van 6% (onder voorwaarden).

Ondergronds is er een ruime parking voorzien. Een autostaanplaats en privatieve kelderberging zijn additioneel aan te kopen. Bezoekersparking is tevens voldoende aanwezig.

In de vier moderne woningen vind je telkens een lichtrijke leefruimte, voldoende berging, 2 badkamers, 4 slaapkamers en een mooie, private zuid georiënteerde tuin.
Voor elke woning worden 2 (bovengrondse) autostaanplaatsen voorzien.

Alle woongelegenheden worden bijna-energieneutraal gebouwd, volgens de huidige BEN-20 normen. Zo bent u als eigenaar de eerste 5 jaar vrijgesteld van onroerende voorheffing. De kwalitatieve afwerking met o.a. vloerverwarming, warmtepomp, ventilatiesysteem type D,… maakt het geheel compleet!

De werken vlotten zeer goed, net zoals de verkoop van deze parel! Momenteel is er nog 1 appartement en 1 woning ter beschikking. Oplevering is lente 2024 voorzien.

Maak op zondag 22/10 kennis met deze residentie te Brusselseteenweg 552 – 2800 Mechelen en schrijf u hiervoor via deze link: Hof ter Beuken

Kan u niet wachten tot 22/10? Plan je afspraak met onze nieuwbouwspecialist dan nu via onze website zelf in en we ontvangen u heden al graag!

Een vraag? Contacteer Malines Group!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte