Hof Ter Dale Oostkamp
11u-17u

Legendaledreef 10, 8020 Oostkamp
11u-17u
€ 288.500 - € 314.000
Vrij te bezoeken
Terug

BEZOEK ONS MODELAPPARTEMENT IN DIT PROJECT

Hof Ter Dale situeert zich in de Legendaledreef 10 te Oostkamp en bestaat uit 14 appartementen, waarvan 5 appartementen met één slaapkamer, 7 appartementen met twee slaapkamers en 2 appartementen met drie slaapkamers.

Hof Ter Dale is een ontwerp van het architectenbureau EL Architects uit Knokke. Strakke lijnen, neutrale kleuren en natuurlijke materialen kenmerken dit ontwerp die één wordt met de natuur.

Alle terrassen zijn zuidwest georiënteerd en bieden zicht op de mooie groen omgeving. Dankzij de grote raampartijen op de achtergevel, geniet u in het appartement maximaal van natuurlijk daglicht.

In de kelder worden ruime garageboxen, alsook autostaanplaatsen, privatieve bergruimtes en een ruime fietsenstalling voorzien.

De appartementen voldoen aan de huidige strenge energienormen en halen een gunstig E-peil. Er worden zonnepanelenvloerverwarming en een optimaal ventilatiesysteem voorzien. Op deze manier voldoet elk appartement aan de wettelijke bepalingen inzake EPB-normen.

Dankzij de gebruiksvriendelijke indeling van de appartementen geniet u van optimaal wooncomfort. In het standaard lastenboek zijn er mooie afwerkingsbudgetten voorzien, deze appartementen zullen volledig instapklaar afgewerkt worden tegen de zomer 2022.

Het verlaagd btw-tarief van 6% voor afbraak en heropbouw is voor dit project van toepassing indien u als koper voldoet aan de vooropgestelde voorwaarden. U bespaart mogelijks 15% btw op de constructiewaarde. Informeer snel bij onze verkopers voor verdere inlichtingen.

Een vraag? Contacteer Christiaens Projects!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte