Hof van Gent
25 oktober: 14u - 17u op ons kantoor

Antoon Catriestraat 8a, 9000 Gent
Vanaf € 269.500

De inschrijvingen voor Nieuwbouwzondag zijn afgesloten, indien u nog een afspraak wil maken kan u contact opnemen met de makelaar / projectontwikkelaar van dit project.

Terug

Hof van Gent presenteert een scenario uit de boekjes: rustig wonen in het groen, op vijftien minuten fietsen van hartje Gent.

Dit nieuwbouwproject ligt vlakbij de R4 en de Oudenaardsesteenweg. Makkelijk bereikbaar dus, terwijl op de site zelf geen doorgaand verkeer komt. Waar vroeger de Broeders van Liefde door hun uitgestrekte tuin wandelden, komt een woonproject met 62 huizen en appartementen, omrand door bomen en waterlopen.

Door de variatie aan woningen is er voor ieder wat wils én er is een gemeenschappelijke tuin voor alle Hof-van-Gentenaren. Kwaliteitsvol wonen, in een prachtig kader.

Kom langs op ons hoofdkantoor in Drongen om er alle informatie te krijgen, zoals de bouwplannen, prijzen en visualisaties. Nadien gaan we eens ter plaatse op de toekomstige site, zodat je een perfect beeld krijgt van hoe Hof van Gent er gaat uitzien. Schrijf je snel in!

Meer info

Een vraag? Contacteer Zabra Real Estate!

Cookie Instellingen