Holleweg
zondag 25 oktober 2020 van 13u - 16u

Holleweg 38-40, 3550 Heusden-Zolder

De inschrijvingen voor Nieuwbouwzondag zijn afgesloten, indien u nog een afspraak wil maken kan u contact opnemen met de makelaar / projectontwikkelaar van dit project.

Terug

Het project Holleweg is een kleinschalig project bestaande uit 4 moderne halfopen woningen in het rustige Heusden-Zolder. Alle tuinen zijn zuid georiënteerd en de woningen hebben een tijdloze architectuur.

De woningen zijn allen voorzien van een ruime leefruimte met keuken op de gelijkvloerse verdieping en 3 slaapkamers en een ruime badkamer op de eerste verdieping.

We hebben gekozen voor moderne en duurzame materialen zoals een gevelsteen van Vandersanden, Trespa gevelbekleding en aluminium buitenschrijnwerk van Reynaers Aluminium. De woningen zijn energiezuinig en zijn uitgerust met zonnepanelen.

De woningen kunnen casco of afgewerkt gekocht worden.

Immafra zit al meer dan 25 jaar in het vak en realiseerde projecten van allerlei grootorde. Het is onze missie om uw toekomstige woning te bouwen aan een realistische prijs. Daarvoor krijgt u een kwalitatieve woning waar het comfortabel wonen is. Immafra maakt het verschil door de nieuwste technieken, hedendaagse architectuur en stedenbouwkundige concepten toe te passen.

Wilt u meer weten over Immafra en onze projecten? Bezoek dan zeker op zondag 25 oktober 2020 tussen 13u en 16u ons project in de Holleweg.

Meer info

Een vraag? Contacteer Immafra NV!

Cookie Instellingen