Houtbay
13u30 - 16u00

Mechelsebaan 29, 2570 Duffel
13u30 - 16u00
vanaf € 248.306 excl. kosten
Op afspraak & reservatie via bedrijf
Terug

Welkom thuis in residentie Houtbay, gesitueerd in de gemeente Duffel op een boogscheut van Mechelen en de stad Lier.

Absolute troeven van Houtbay:

– Oplevering in 2023!!
– De 35 appartementen die verdeeld worden over de drie gebouwen zullen allemaal voldoen aan een E-peil kleiner dan 20, zo wordt een BEN-label gegarandeerd en bent u als eigenaar gedurende 5 jaar vrijgesteld van onroerende voorheffing!
– Gebruik van warmtepomp, zonnepanelen, optimale isolatie en ventilatie systeem D
– Deze residentie komt in aanmerking voor het verlaagd BTW-tarief van 6% (onder voorwaarden).
– Naast de één-, twee-, drie- en vier slaapkamerappartementen, worden er ook verschillende collectieve ruimtes aangeboden.
– Alle appartementen zijn voorzien van inkomhal, aparte wc, badkamer, open keuken, leefruimte en ruime slaapkamers. De leefruimte geeft steeds directe toegang naar de privatieve tuin of terras. Op deze manier kan men als bewoner genieten van de collectieve binnentuin maar ook steeds de rust opzoeken in je eigen privé buitenruimte.
– In de ondergrondse verdieping is voldoende parking, berging en fietsenstalling voorzien. Minimaal één autostaanplaats en berging zijn bij aan te kopen.
– De goede bereikbaarheid en de centrale ligging naar de verschillende grootsteden zijn bij residentie Houtbay tevens een grote troef.

Hiernaast zijn er voldoende faciliteiten in het dorp zelf, dit gaande van onderwijs en ontspanning tot horeca en winkels. Naast de heerlijke wandel en fietsroutes is hier ook heel wat te beleven. Het sport- en ontspanningsaanbod is zeer uitgebreid en biedt voor ieder wat wils. Kort gezegd: Een ideale locatie met een divers aanbod van faciliteiten voor zowel jonge starters als mensen die de drukke stad willen ontvluchten.

Dankzij een opsplitsing tussen grond- en constructiewaarde, betaalt u registratierechten op het grondaandeel en enkel BTW op de constructiewaarde.

De werken vlotten zeer goed! Momenteel is de afwerking aan de beurt, de oplevering staat immers dit jaar nog op de agenda!

Maak op zondag 22/10 kennis met deze residentie te Mechelsebaan 29 – 2570 Duffel en schrijf u hiervoor via deze link: Houtbay

Kan u niet wachten tot 22/10? Plan je afspraak met onze nieuwbouwspecialist dan nu via onze website zelf in en we ontvangen u heden al graag!

Een vraag? Contacteer Malines Group!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte