Instapklare woningen ‘De Klokke’ in Sint-Andries
14u-17u

Torhoutsesteenweg 208, 8000 Brugge
Vanaf € 399.000 ex. kosten
Terug

Danneels stelt graag ‘de Klokke’ aan je voor, een uniek vernieuwbouw- project in Sint-Andries, vlak bij het centrum van Brugge. Achter de gevel van het gelijknamige historische pand en er net naast bouwde Danneels vier nieuwe woningen.

Elke woning werd instapklaar afgewerkt en heeft o.m. een aangename woonkamer met open indeling, een volledig ingerichte keuken en badkamer, vier slaapkamers, een leuk terras en een aangelegde stadstuin. Toch zal je zien dat elke woning zijn eigenheid heeft en net weer iets anders is.

Zowel bij de constructie als de afwerking kozen wij resoluut voor duurzame en sterk isolerende materialen. Dat betekent een hoog comfortgevoel én een lage energiefactuur.

Een garage of parkeerplaats, een fietsberging, extra tuinbergingen, … in de Klokke werd aan alles gedacht. Kom het vooral zelf ontdekken. We heten je graag welkom.

Project ‘de Klokke’ ligt op een steenworp van de Brugse binnenstad, met tal van winkels, scholen, horecazaken en sportfaciliteiten op wandel- en fietsafstand. Er is een bushalte op 50m stappen en het station is vlakbij (2km).

Met zijn ligging vlakbij de expresweg N31 (600m) kan je in geen tijd naar de snelwegen, richting kust of het binnenland.

Meer info

Plan je bezoek

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Reserveren

Een vraag? Contacteer Danneels Kantoor Brugge!

Cookie Instellingen