Kaai 15
Zondag 25 oktober 2020: 10 - 17u in ons kantoor te Gent

Kleindokkaai 15, 9000 Gent
Vanaf € 274.500 (excl. kosten)

De inschrijvingen voor Nieuwbouwzondag zijn afgesloten, indien u nog een afspraak wil maken kan u contact opnemen met de makelaar / projectontwikkelaar van dit project.

Terug

Wonen met zicht op het water en de drie torens van Gent

Vlak aan het water rijst “Kaai 15” op: een hedendaags modern appartementsgebouw, middenin een historische buurt met een rijke maritieme geschiedenis.
“Kaai 15” heeft een open en elegante architectuur, getekend door het gerenommeerd architectenbureau “ARCH&TECO” uit het Gentse, dat naadloos past in de omgeving.
De handelsgeschiedenis van dit historisch handelsgebied reflecteert in het industrieel-moderne gevelontwerp. U kiest zelf uit verschillende afwerkingsgraden voor het interieur. Zo voldoet uw appartement 100% aan uw wensen.
De bewoners van Kaai 15 kunnen optioneel gebruik maken van de bar en het restaurant met terras van Dok Flats Gent aan de Koopvaardijlaan. Ook de fitness is optioneel voor u toegankelijk. Aan uw conditie werken zonder lange verplaatsingen, heerlijk toch?
De 26 appartementen zijn verdeeld als volgt:
• 1 slaapkamer: 4
• 2 slaapkamers: 12
• 3 slaapkamers: 8
• Penthouses: 2
De ruime terrassen worden afgewerkt met een glazen balustrade voor een optimaal zicht op het water en stad Gent en zijn voorzien van een berging.
De promenade aan het water is volledig autovrij, dit zorgt voor de ultieme rust en de mogelijkheid om te fietsen langs de groene fietspaden tot aan de toekomstige jachthaven. Het project heeft ook meerdere ruime fietsenstallingen.

 

Tijdens Nieuwbouwzondag kan je dit project komen ontdekken in ons kantoor:

Xavier de Cocklaan 49
9831 Deurle

Meer info

Een vraag? Contacteer Candor!

Cookie Instellingen