Kijkwoning in Halen
22 oktober : 10u - 17u

Betserbaan 14, 3545 Halen
22 oktober : 10u - 17u
Dit is een kijkwoning
€ 463 500
Ons project is volledig vrij te bezoeken
Terug

Stap binnen in de wereld van de Sibomat Kijkwoning te Halen, waar de perfecte balans tussen bereikbaarheid en sereniteit wordt gerealiseerd. De kijkwoning zelf is ontworpen om aan alle behoeften te voldoen. Op het gelijkvloers is er de inkomhal met gastentoilet, een open bureauruimte voor professioneel gebruik en een zitkamer met een trap naar de bovenverdieping. De leefkeuken, berging/technische ruimte, overdekt terras en handige carport met laadpaal vullen dit niveau aan.

Op de eerste verdieping leidt de overloop/nachthal je verder, terwijl de master bedroom met aansluitende dressing een luxe toevluchtsoord biedt. Twee ruime slaapkamers en een weelderige badkamer met bad en douche garanderen comfort, en een apart toilet voegt extra gemak toe.

Elk detail van deze woning is doordacht, met inbegrip van geavanceerde technologieën en energie-efficiënte oplossingen. Zonnepanelen, een alarmsysteem, ventilatiesysteem D, gaswandketel, zonnescreens, ingemaakte kasten, aangelegde tuin en oprit, en zelfs een volledige omheining zijn inbegrepen. Deze volledig ingerichte en instapklare woning nodigt uit om direct te genieten.

De Sibomat kijkwoning te Halen belichaamt de toekomst van wonen – waar connectiviteit, comfort en stijl samenkomen in perfecte harmonie. Kom langs en laat deze unieke ervaring u inspireren om uw bouwdromen werkelijkheid te laten worden!

Wenst u meer informatie? Neem contact op met Diederik Fory 0473 75 82 47

Een vraag? Contacteer Sibomat!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte