Kroonstraat – Mechelen
Op afspraak

Kroonstraat 14, 2800 Mechelen
Op afspraak
€ 734.350
Afspraak via makelaar
Terug

Nieuwbouwwoning met privé lift in centrum Mechelen, verkoop onder registratie (geen BTW) en afwerking nog zelf te kiezen!
De woning met diverse niveaus heeft achteraan een open structuur met 3 terrassen en mooie uitzichten rondom. Met een bruto bewoonbare opp. van 223,86 m2 en een gevel van 7,40 m kan de bewoning ook met een professionele activiteit worden gecombineerd. Het gelijkvloers omvat een overdekte autostaanplaats, een inkomhal met berging onder de trap, private lift en vuilnisberging. De eerste verdieping is van het type doorzon en hier vinden we een vestiaire, eetkamer, toilet en berging, open traphal, lift en een royale keuken met eiland en mogelijkheid tot 2 kastenwanden met aansluitend een 2e ruime berging . De tweede verdieping betreft het salon/zithoek met architecturale raampartij, toilet 2, open traphal en lift, berging 3 en slaapkamer 1 alsook een badkamer. De derde en laatste verdieping omvat een nachthal, traphal en lift, toilet 3, badkamer 2, slaapkamer 2 en slaapkamer 3. Er is een terras op elk niveau met voor de stad veel privacy dus buiten eten en zonnen is hier fantastisch!
De parkeerplaats is bij aan te kopen voor €20.500 en er is veel ruimte voor fietsen (optioneel kan een poort voorzien worden).
Het E-peil is berekend op E28 = BEN (zonnepanelen kunnen geplaatst worden om E20 te bekomen), dit betekent 50% korting op de onroerende voorheffing gedurende 5 jaar.
De allerbeste technieken zijn voorzien met een warmtepomp (koelen optioneel), ventilatiesysteem D en vloerverwarming. Dit in combinatie met de private lift geeft het hoogst mogelijke wooncomfort!

De woning is een onderdeel van een uitzonderlijk architecturaal concept met 2 woningen (andere woning reeds verkocht) waarbij ruime oppervlaktes met een goede indeling, privacy en ontpitting van het perceel met een groene kern de meerwaarden zijn.

Wenst u meer informatie over deze uitzonderlijke nieuwbouwwoning in centrum Mechelen, maak dan nu een afspraak en kom ter plaatse uw nieuwe thuis ontdekken want de bouw is al ver gevorderd!

Een vraag? Contacteer Projects ID!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte