Laakdal Steenweg op Oosterlo
10u - 16u

Steenweg op Oosterlo 13A, 2430 Laakdal

De inschrijvingen voor Nieuwbouwzondag zijn afgesloten, indien u nog een afspraak wil maken kan u contact opnemen met de makelaar / projectontwikkelaar van dit project.

Terug

Te bezoeken in kantoor Immo VL

4 Nieuwbouwwoningen voorzien van alle hedendaags comfort,

Deze halfopen bebouwingen in klassieke bouwstijl zijn voorzien van alle comfort en beantwoordt aan alle strenge ventilatie- en isolatienormen. De gelijkvloerse verdieping bestaat uit een inkomhal met gastentoilet, een ruime leefruimte met bureau, zithoek, eethoek en open keuken. Dit alles met een open zicht en veel lichtinval door de grote raampartijen achteraan. Verder is er aansluitend aan de keuken een aparte berging met aansluiting voor was- en droogkast. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers, waarvan één met dressing, een apart nachttoilet en een comfortabele badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche en dubbele wastafel. Er is een vaste trap voorzien naar de ruime zolder en daar kan men indien gewenst nog een extra slaapkamer of hobbyruimte realiseren. Toegang tot de kruipkelder is voorzien in de berging. Ook is er naast de woning een carport voorzien.

De woningen zijn gelegen langs de Steenweg op Oosterlo in Eindhout (Laakdal), op wandelafstand van het centrum en de school. Ook is er een goede aansluiting naar omliggende gemeente en de E313.

Verkoop van het grondaandeel en constructie valt onder btw-stelsel.

De woningen kunnen winddicht, casco of afgewerkt aangekocht worden.

 

Meer info

Een vraag? Contacteer IMMO VL!

Cookie Instellingen