Léon
24 oktober: 10u tot 13u

Glazenleeuwstraat 160, 9120 Beveren
Vanaf € 230.850
Vrij te bezoeken
Terug

In dit schitterend nieuwbouwproject kan u de constructie aan 6% BTW heffing aankopen (de grond aan 10% registratierechten) mits u er zelf gaat wonen en geen ander pand bezit.

Dit nieuwbouwproject Léon situeert zich op wandel- en fietsafstand van alle faciliteiten: winkels, openbaar vervoer, scholen, sportpark Beveren, enzovoort.
Projectontwikkelaar GES Invest Projects opteerde voor een groene aankleding (struiken, bomen, grasperken, enzovoort) waardoor het project mooi opgaat in haar groene woonomgeving. Achteraan wordt een gemeenschappelijke groene zone voorzien, deze ontmoetingsplaats biedt de mogelijkheid aan kinderen om er te spelen en aan de bewoners om er te verbroederen.

Deze kleinschalige residentie omvat 11 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers, 11 autostaanplaatsen met bijhorende afsluitbare berging en een overdekte fietsenstalling.

Deze nieuwbouwresidentie is Bijna- Energie- Neutraal en voldoet dus aan de huidige normen qua energie en isolatie. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën zoals een geothermische warmtepomp in combinatie met vloerverwarming en zonnepanelen en een ventilatiesysteem type C+.

Elke woonentiteit wordt voorzien van alle comfort: een moderne, goed uitgeruste keuken, een volledig ingerichte badkamer, thermische en akoestische isolatie, enzovoort. Bewoners komen volledig tot rust op het zonnige terras. De appartementen op het gelijkvloers beschikken over een privatieve tuin. Er wordt afgewerkt met kwalitatieve materialen, aan de hand van het lastenboek en in overleg met de koper.

Werd uw interesse geprikkeld door dit mooi ogende, duurzame nieuwbouwproject te Beveren?
Voor meer inlichtingen, contacteer Michel (michel@huyzen.be of 0472 40 28 49).
Ontdek ons volledig aanbod op www.huyzen.be

Meer info

Een vraag? Contacteer Huyzen Beveren!