Levenslang wonen in Kasterlee
10u-17u op afspraak

wordt bevestigd na afspraak, 2460 Kasterlee
op aanvraag

De inschrijvingen voor Nieuwbouwzondag zijn afgesloten, indien u nog een afspraak wil maken kan u contact opnemen met de makelaar / projectontwikkelaar van dit project.

Terug

Heb je een bouwwens en wil je deze al eens aftoetsen aan de mogelijkheden? Maak een afspraak voor ons opendeur-weekend op 24 en 25 oktober in Kasterlee, en krijg een persoonlijke rondleiding en vrijblijvend advies. U kan inschrijven tot en met 22 oktober. Vermeld gerust uw voorkeur tijdstip. Na inschrijving ontvangt u een mail met de adresgegevens en het tijdstip waarop we u persoonlijk kunnen rondleiden.

Ervaar de natuurlijke lichtinval in de woning, en het nauwe contact met de bosrijke omgeving, dé ideale setting. De woning is intussen in een afgewerkte fase, en zal gevloerd zijn.

Het concept:

Uit respect voor de prachtige omgeving past deze woning zich perfect aan aan haar glooiende, beboste terrein. Zo werden de bomen maximaal behouden en werd de kleur van de gevelsteen afgestemd op de tinten in het boomschors. Door de onregelmatige vorm van het grondplan lijkt de woning zich tussen de begroeiing te nestelen en valt het zonlicht tussen de bladeren door naar binnen op elk moment van de dag.

De trap vormt een duidelijke scheiding tussen de private zone, met slaap- en badkamer, en de open, lichte leefruimte, die aan twee zijden een terras kreeg. De verdieping werd voorzien van een tweede slaapkamer en een bureau, maar kan later een nieuwe invulling krijgen. De ideale vormgeving volgens de principes van levenslang wonen!

Meer info

Een vraag? Contacteer Arkana!

Cookie Instellingen