Lindekensveld Lummen
13u - 16u

Lindekensveld 9a - 13c, 3560 Lummen
13u - 16u
Vrij te bezoeken
Terug

Dit project van Immafra is gelegen langs Lindekensveld in Lummen, vlakbij het dorpscentrum. In het centrum van Lummen zijn alle voorzieningen, zoals winkels, bakkers en scholen en dit allemaal op loopafstand. Bovendien bevindt zich verkeerswisselaar ‘Klaverblad’ vlakbij waardoor je onmiddellijk de wijde wereld kunt intrekken.

We bouwen 7 rustieke woningen in een klassieke architectuur die wordt afgewerkt met mooie details. Elke woning heeft een mooie open leefruimte op de gelijkvloerse verdieping en 3 slaapkamers op de eerste verdieping. De zolderruimte kan uitgebreid worden naar extra slaapkamers of een hobbyruimte.

Wie ervoor kiest om een woning in ‘Lindekensveld’ te kopen spaart meteen duizenden euro’s uit. Dat heeft te maken met het feit dat de woningen onder een E-peil van 20 duiken waardoor je 5 jaar lang geen onroerende voorheffing betaald. Immafra realiseert dit door fossiele brandstoffen te weren. In de plaats kozen we ervoor om volop in te zetten op warmtepompen voor de verwarming en de productie van (sanitair) warm water. Bovendien genieten de bewoners van enkele duurzame voorzieningen in hun woning zoals thermische isolatie, dubbele hoogrendementsbeglazing, zonnepanelen, automatisch ventilatiesysteem, … Hierdoor zijn deze woningen hun tijd ver vooruit.

De tuin bevindt zich op het westen waardoor u lang kunt genieten van de avondzon.

De woningen worden volledig afgewerkt verkocht, voor de inrichting van de woning kunt u vrij kiezen. De woningen kunnen voorzien worden van een carport die in optie wordt aangeboden.

Een vraag? Contacteer Immafra NV!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte