LivingHome kijkwoning
10u-16u

Steenhof 4, 3300 Tienen

De inschrijvingen voor Nieuwbouwzondag zijn afgesloten, indien u nog een afspraak wil maken kan u contact opnemen met de makelaar / projectontwikkelaar van dit project.

Terug

Livinghome wil graag uw partner worden om uw woning in traditioneel metselwerk uit te voeren.

Livinghome behoort tot de groep Livingwood, reeds meer dan 20 jaar actief in de woningbouw sleutel op de deur. Dankzij onze jarenlange ervaring, de inzet van meer dan 40 eigen opgeleide vakmensen en de constante bijscholing in technieken zoals ventilatie en hernieuwbare energie proberen wij voor onze klanten een meerwaarde te creëren voor een betaalbaar budget.

Bouwen gebeurt meestal slechts één of tweemaal in een mensenleven. Het is dus zeker een speciale belevenis, het mag evenwel geen avontuur worden. Neem daarom een betrouwbaar bouwbedrijf met sterk financiële schouders zoals het onze.

Zien en voelen zegt tien maal meer dan woorden. Kom naar onze kijkwoning. Hier kunnen we meteen onze technische kwaliteiten en eindeloze afwerkingsmogelijkheden tonen. Joren en Sofie staan klaar om u te verwelkomen in onze moderne kijkwoning. Laat u zeker informeren over de hoge kwaliteitsnormen die we hanteren inzake thermische en akoestische isolatie en inzake afwerkingsgraad.

Zondag past niet? Geen probleem! We maken graag een andere afspraak of komen op een ander moment bij u langs om Livinghome aan u voor te stellen.

 Livinghome, wij bouwen jouw droomhuis op maat!

Meer info

Een vraag? Contacteer LivingHome!

Cookie Instellingen