Energieneutrale nieuwbouwvilla Roeselare
10u-17u

Iepersestraat 181-185, 8800 Roeselare
10u-17u
Dit is een kijkwoning
Vrij te bezoeken
Terug

All-Bouw verkavelt en bouwt een- en meergezinswoningen op maat in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen. Met een team van een dertigtal vaste medewerkers, meer dan honderd onderaannemers en een ervaring van 25 jaar, realiseren we nieuwbouwprojecten voor zowel gezinnen als investeerders. Van starterswoning over villa’s tot laagbouw appartementscomplexen: op-maat-bouwen is er voor iedereen en voor elk budget.
Bij All-Bouw kunt u het plan van uw architect voorleggen en laten uitvoeren. Dan bieden wij als aannemer full service bij de materiaalkeuzes, coördinatie, planning, uitvoering en opvolging.
Zonder architect kunt u echter evengoed aankloppen. Bij All-Bouw kiest u een geschikt bouwperceel, daarna krijgt u een ontwerp en een prijs. Het ontwerp en de materialen zijn altijd vrij te bepalen.
Wat u ook verkiest: U beslist over de stijl en het karakter van uw toekomstige woning, de indeling, de oriëntatie, de grootte, de isolatie, de energievoorziening, het afwerkingsniveau… en alles wat daarbij hoort.

 

Een vraag? Contacteer All-Bouw!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte