MADELEINE Wolvertem
Zondag 25 oktober 2020: 14u - 16u

hoek Merchtemsesteenweg en Oppemstraat, 1861 Wolvertem
€ 174.000 à € 425.000

De inschrijvingen voor Nieuwbouwzondag zijn afgesloten, indien u nog een afspraak wil maken kan u contact opnemen met de makelaar / projectontwikkelaar van dit project.

Terug

Voel je thuis in “Residentie Madeleine”! Wolvertem (Meise) is een toplocatie voor wie houdt van het bruisende stadsleven maar ook graag de rust van het platteland opzoekt. Dit dorp is gelegen in de Groene Rand van Brussel en beschikt op wandel- en fietsafstand over lokale handelaars, supermarkten, scholen, openbaar vervoer, goede invalswegen, …
Het woonproject bestaat uit 6 kleine gebouwen met in totaal 32 wooneenheden en een ondergrondse parking met autostaanplaatsen, fietsenstalling en bergingen. De hedendaagse architectuur van het project wordt door zijn doordacht materiaal gebruik subtiel geïntegreerd in de oude dorpskern. Door het gebruik van milieuvriendelijke bouwtechnieken (groendak, E-peil <30, …) wordt de ecologische impact beperkt.
In “Residentie Madeleine” bevinden zich zowel 1 slaapkamer, als 2 en 3 slaapkamer appartementen. Kortom, een goede investering voor eigen bewoning of verhuring door de ligging, vlotte bereikbaarheid en afwerking die een duurzame meerwaarde garanderen op lange termijn!

Op nieuwbouwzondag kan u voor dit project terecht OP DE WERF voor meer info en een persoonlijk gesprek.

IN KADER VAN ONZE COVID-19 VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN IS VOORAF INSCHRIJVEN OF RESERVEREN VIA lynn@cbi-immo.be STERK AANBEVOLEN.

Voor alle projecten waarvoor u bij ons op Nieuwbouwzondag terecht kan, surf naar https://www.cbi-immo.be/nbz

Meer info

Een vraag? Contacteer CBI IMMO Strombeek!

Cookie Instellingen