Magrid

Dorp 96, 2870 Breendonk - Puurs
€ 370.000 - € 415.000
Afspraak via makelaar
Terug

Het project omvat bijna-energie-neutrale woningen en appartementen met een speelse inplanting rond een prachtige gemeenschappelijke parktuin met Wadi (natuurlijke waterbuffer). Verschillende gevelmaterialen geven elk onderdeel zijn eigenheid. Het paradepaardje van de milieubewuste ontwikkelaar is het warmtenet (combinatie van centrale warmtepompen, centrale buffervaten, private buffervaten en zonnepanelen), hét verwarmingssysteem van de toekomst welke eveneens zeer lage verbruikskosten garandeert. Het energiezuinig en ecologisch concept omvat ook doorgedreven isolatie, groendaken, een enorme capaciteit aan regenwateropvang en snelle laadpunten voor elektrische wagens.
Daarenboven is er een gemeenschappelijke polyvalente ruimte grenzend aan de parktuin waar bewoners een grotere bijeenkomst of feestje kunnen organiseren.
Aankoop aan 6% in plaats van 21% BTW (onder voorwaarden)

Er is een ondergrondse parking (incl. fietsenstalling) voor de bewoners met makkelijke inrit (1 berging en 1 staanplaats verplicht bij aan te kopen) alsook een bovengrondse bezoekersparking.

Handelszaken in de directe omgeving, crèche en school naast de deur en vlotte verbinding naar Antwerpen en Brussel via de A12.

Een vraag? Contacteer Projects ID!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte