Mart Garden
13u30 - 16u00

Plasstraat 7, 2820 Bonheiden
13u30 - 16u00
prijzen vanaf € 269.000 excl. kosten
Op afspraak & reservatie via bedrijf
Terug

Maak kennis met Residentie Mart Garden, een modern en ecologisch project in een rustige en groene omgeving te Rijmenam. Residentie Mart Garden bestaat uit een mix van 13 moderne woningen en appartementen, opgetrokken rondom rond een gemeenschappelijk binnenplein. Elk appartement beschikt over een lichtrijke leefruimte met grote raampartijen, 1, 2 tot 3 slaapkamers en een privatieve buitenruimte.

Alle units in dit woonproject zijn zeer energiezuinig en voldoen aan het BEN 30-label. Ze verbruiken aldus weinig energie voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. De energie die nog nodig is, wordt deels uit groene energiebronnen gehaald.

Bovendien bent u hierdoor als eigenaar gedurende 5 jaar voor 50% vrijgesteld van onroerende voorheffing. Het binnenplein wordt een ware groene oase. In de tuin achteraan wordt een grasveld voorzien alsook een petanquebaan aangelegd. Naast de gemeenschappelijke buitenruimte voorziet Mart Garden ook een algemene gemeenschapsruimte met keuken en een slaapvertrek voor bezoek. Daarnaast wordt er een gemeenschappelijke wasplaats ingericht. Er worden ook tal van ontspanningsvoorzieningen voorzien zoals een moderne infraroodcabine die plaats biedt voor meerdere personen en een jacuzzi in de mooi aangelegde tuinzone. Ook inzake mobiliteit biedt de residentie heel wat mogelijkheden! Voldoende fietsenstallingen met stroomvoorziening zijn aanwezig op het domein in overdekte delen. Per woonst is er ook een extra berging en parking voorzien dewelke aangekocht kan worden. Deze zijn tevens voorzien van stroomvoorziening met een stopcontact. Een laadpaal kan extra op verzoek. Daarnaast worden er 2 deelwagens voorzien. Het inkompaviljoen is voorzien van een e-locker/deliverybox en een brievenbussengeheel en een vuilnislokaal. De ligging van de residentie en de combinatie van moderne, energiezuinige ingerichte privatieven in combinatie met de voordelen van de extra gemeenschappelijke ruimtes, maken van residentie Mart Garden een slimme en duurzame investering! Dankzij een opsplitsing tussen grond- en constructiewaarde, betaalt u registratierechten op het grondaandeel en enkel BTW op de constructiewaarde. Deze residentie komt in aanmerking voor het verlaagd BTW-tarief van 6% (onder voorwaarden)! De bouw van deze knappe residentie is reeds volop lopende, oplevering is voorzien in 2023. BETALING PAS BIJ OPLEVERING!!

Benieuwd welk unit best bij u past? Maak op zondag 23/04 kennis met deze residentie te Plasstraat 7 – 2820 Bonheiden en schrijf u hiervoor via deze link in: Klik hier

Kan u niet wachten tot 23/04? Plan je afspraak met onze nieuwbouwspecialist dan nu via onze website zelf in en we ontvangen u heden al graag op kantoor !

Een vraag? Contacteer Malines Group!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte