Mart Garden
13u30 - 16u00

Plasstraat 7, 2820 Bonheiden
13u30 - 16u00
vanaf € 345.000 excl. kosten
Op afspraak & reservatie via bedrijf
Terug

Maak kennis met Residentie Mart Garden, een modern en ecologisch project in een rustige en groene omgeving te Rijmenam.

Residentie Mart Garden bestaat uit een mix van 13 moderne woningen en appartementen, opgetrokken rondom rond een gemeenschappelijk binnenplein. Elke unit beschikt over een lichtrijke leefruimte met grote raampartijen, 1, 2 tot 3 slaapkamers en een privatieve buitenruimte.

Alle units in dit woonproject zijn zeer energiezuinig en voldoen aan het BEN 20-label. Ze verbruiken aldus weinig energie voor verwarming, ventilatie en warm water. De energie die nog nodig is, wordt deels uit groene energiebronnen gehaald. Bovendien bent u hierdoor als eigenaar gedurende 5 jaar voor 100% vrijgesteld van onroerende voorheffing.

Het binnenplein wordt een ware groene oase. Naast de gemeenschappelijke buitenruimte voorziet Mart Garden ook een algemene gemeenschapsruimte met keuken en tal van ontspanningsvoorzieningen.

Per woonst is er ook een extra berging en parking voorzien dewelke aangekocht kan worden.

Dankzij een opsplitsing tussen grond- en constructiewaarde, betaalt u registratierechten op het grondaandeel en enkel BTW op de constructiewaarde.
Deze residentie komt in aanmerking voor het verlaagd BTW-tarief van 6% (onder voorwaarden)!

De bouw van deze knappe residentie is volop lopende, de afwerking is heden aan de orde. oplevering is voorzien najaar 2023.

Ontdek de laatste 2 appartementen alsook de laatste woning op zondag 22/10 te Plasstraat 7 – 2820 Rijmenam en schrijf u hiervoor via deze link: Mart Garden

Kan u niet wachten tot 22/10? Plan je afspraak met onze nieuwbouwspecialist dan nu via onze website zelf in en we ontvangen u heden al graag!

Een vraag? Contacteer Malines Group!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte