MARTINUS Asse
Zondag 25 oktober 2020: 14u - 16u

Verbeytstraat 1, 1853 Strombeek-Bever
Van € 149.900 tot € 449.900

De inschrijvingen voor Nieuwbouwzondag zijn afgesloten, indien u nog een afspraak wil maken kan u contact opnemen met de makelaar / projectontwikkelaar van dit project.

Terug

MARTINUS, met open zicht op het nieuwe groene plein en op de Sint-Martinuskerk, biedt een uiterst aangename woonomgeving in het centrum van Asse, dat op termijn autoluw zal worden.
MARTINUS biedt een brede waaier van appartementen met ruime terrassen en grote raampartijen die zorgen voor een rijkelijke, natuurlijke lichtinval. Er is een goede mix van één-, twee- en drie-slaapkamerappartementen van 51m2 tot 131m2. De standaardappartementen beschikken over een terras van 10m2 tot 16m2. De penthouses kunnen nog van start tot finish gepersonaliseerd worden (vanaf layout concept tot en met uitvoering).
Dankzij hun ligging en hun praktische en functionele indeling zijn de standaard appartementen van MARTINUS ook op de huurmarkt zeer gegeerd. MARTINUS, met de grootste voortuin van Asse, is daarom niet alleen een zeer fijne woonst, maar ook een ideale investering.

Op nieuwbouwzondag kan u bij ons op kantoor in Strombeek-Bever terecht voor meer info over dit project en een persoonlijk gesprek.

IN KADER VAN ONZE COVID-19 VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN IS VOORAF INSCHRIJVEN OF RESERVEREN VIA kurt@cbi-immo.be STERK AANBEVOLEN.

Voor alle projecten waarvoor u bij ons op Nieuwbouwzondag terecht kan, surf naar https://www.cbi-immo.be/nbz

Meer info

Een vraag? Contacteer CBI IMMO Strombeek!

Cookie Instellingen